Környezetmérnök Msc-t megéri csinálni? Milyenek az elhelyezkedési lehetőségek?
Figyelt kérdés
2021. jan. 12. 20:59
2/7 anonim válasza:
Hogyha környezetmérnök BSc-t végeztél, akkor javaslom a munkavédelmi szakmérnökit, jogsit, vezetési gyakorlatot és angol nyelvet ezerrel. Sok volt csoporttársam lett EHS mérnök vagy hasonló jellegű munkakörben dolgozik.
Az OE-RKK-n van lehetőség minőségirányításos cuccokra (és ebben nem olyan rossz a kar), esetleg érdemes ránézned. Néhány csoporttársam quality-s lett.
Én munkavédelmi technikus és tűzvédelmi előadó OKJ-kat csináltam, asszem az új rendszerben meg is szűnik mindkettő.
Ezekkel nehezebb elhelyezkedni, nálam a kopott angoltudás volt a gond és hogy nem voltan eléggé lelkes.
Én már 2,5 éve az informatika irányában képezem át magam.
5/7 anonim válasza:
Nem éri meg semmi ilyesmit tanulni, csak időpocsékolás.
6/7 anonim válasza:
A csoporttarsaim fele elhelyezkedett szakmaban Bsc utan, akik mestert is vegig vittek, azok kozul pedig mind szakmaban helyezkedett el. :) A legjobbak az eselyek akkor diploma szerzes utan, ha jelentkezel mar kepzes alatt szakmai gyakorlati helyre. :)
7/7 anonim válasza:
Elhelyezkedni talán el lehet sztem. Az màr más kérdés, hogy nem túl mèrnöki bérért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!