Mennyit keres egy mentőápoló?
80-90 között.És kapsz étkezési utalványt.Eddig 1400 at adtak(!!!) de most már nagylelküek és "elkényeztetnek" minket havi 4000-rel.
Egy unalmas irodai dolgozó is 10ezer felett kap a többi juttatás mellett.Egy magyar életmentő 4ezret,és semmi egyebet.Szégyen.
Nem ötezer körül van,hanem pontosan négyezer.
Igazi SZÉGYEN hogy az ország ennyire nem becsüli meg az életmentőit!80-90 ezer forintos nettó jövedelemből hogyan lehet megélni?Ezt vajon komolyan gondolták?
Ha elmész a mekibe krumplit sütni,akkor ott nulla felelőséggel többet keresel és még tanulni sem kell.... komolyan ez kész vicc ami itt megy.
Éljenek a magyar Mentők!!!!
Hát ez a nagy kérdés hogy MIBŐL éljenek szegények?Abból a másik 2 mellékállásból még pluszba ahová a szolgálat után rohannak...de sajnos az is csak arra elég hogy a számlákat befizessék meg az élelmet megvegyék.
Kívánom a politikusoknak hogy próbáljanak megélni 89 ezer forintból egy hónapban...ja meg a családjukat eltartani.
És mennyire meg vannak lepődve hogy fogy a MAGYAR népesség....
Nekem kb heti 70-80 ezrem marad ha a szállást és a kajám kifizettem.
Mentőszakápoló vagyok majd 10 évet menőztem is otthon most PINCÉRKEDEM Angliában...
Tavaj azért hagytam ott a munkahelyem mert találtam egy 2003-as bérpapírom amin kb 7000 ft vel többet kerestem mont 2010 ben...Lehet ezt csinálni csak meddig...én nem megyek már haza mentőzni(most épp az Angliai az új önéletrajzomhoz keresem mi is a mentőszakápoló pontos angol megfelelóje)..ha a magyar kormánynak nem éri meg megfizetni a szaktudáso akkor majd jól jár a tapasztalatommal egy angol kórház vagy mentőszolgálat.
Sajnos ezt benézted mert az NHS regisztráció kéri a nyelvizsgát és a mentőszolgálat kéri a registered and qualified paramedic papírt.Ezek hiányában még a közelébe sem mehetsz az angol egészségügynek.És ha van nyelvizsgád(IELTS) akkor sem fogják a papírjaidat elfogadni... sajnos.
Azért sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!