Ha minden szaki ilyen piszokjól keres, miért igénytelen az összes?
Figyelt kérdés
Százas gépi porkávé, ebéd előtti Kőbányai, ebéd utáni keserű, céges kisbusz bontott elemekből... Mi az oka ennek? Valójában a felhalmozott vagyonukat akarják hitvány életmódukkal leplezni, hogy az irigyek ne figyeljenek fel rájuk? Mesterien rejtegetik az adózatlan milliókat? Talán ezért hívjuk őket mesterembereknek? Segítsetek!2021. jan. 8. 21:25
1/12 anonim válasza:
Sajnos ez egy rosszindulatú általánosítás. Egyáltalán nem igénytelen az összes szaki, és nem is adócsaló.
2/12 KárpátokGéniusza válasza:
Tesó, ez hozzátartozik az életfeeling-jükhöz. A kultúrájuk és identitásuk része. Nekik így a jó!
3/12 anonim válasza:
'balazska', nem kene csavarlazitora (megint) inni.
4/12 anonim válasza:
A munkásosztály tagjai, erre van igénye a többségnek. Én még nem láttam olyat, aki ne ilyen lenne egyébként.
5/12 anonim válasza:
Sajnos nincs idejük hekket rendelni meg Tokaji aszút inni mindig. A limuzin pedig szokszor a szervizben pihen.
6/12 anonim válasza:
Valójában, nagyon is okosak! :)
Eltitkolják a vagyonukat. Tisztára, mint Orbán. :) Kifelé semmi, papíron semmi, de...
7/12 anonim válasza:
Akiket én ismerek és jól keresnek azok céges logós munkásruhában dolgoznak, drága és top minőségű gépekkel, egy 2 éves transittal járnak és nagyjából mindenkinek rendezett a családi élete, nem alkeszok, nem is ihatnak alkoholt munka közben...
8/12 anonim válasza:
"céges kisbusz bontott elemekből" - Nem iszom, nem dohányzom, és nem kávézok, de itt magamra ismertem :)
Nincs "normális" autóm, mivel ha be kell rakni a láncfűrészt (amiből folyik az olaj), vagy a munkásom rádönti az erdőben a fát, esetleg beborulunk az árokba, stb... szóval ne kelljen takarítani, meg hetente újrafényeztetni.
9/12 anonim válasza:
Attól mert valakinek van bevétele, kultúrája nem biztos, hogy van hozzá. Ezek a kőbányait ivó, részeges szakik, ha 10-szer ennyit keresnének, akkor is ugyanitt tartanának, mert elcseszik ganéra a pénzt.
10/12 anonim válasza:
Minek venne uj kisbuszt ha jo a regi is? Ugy is koszos lesz, poros, festekes.
Az alkalmazottak nem keresnek jol, nekik szinte biztos nincs uj auto otthon de a vallalkozas tulajdonosa valoszinuleg nem a munkasautoval jar hetvegente, hanem van egy ujabb szemelyautoja otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!