Anonimusvarilius kérdése:
Mivel lehet viszonylag jól keresni (min ~350 000 ft-ot) akár alkalmazottként is „csak" érettségivel és max valami szakmával?
Figyelt kérdés
Sziasztok. 12.-es vagyok és eddig nincs nagyon konkrét ötletem mi szeretnék lenni.Egyenlőre nem tervezek tovább menni egyetemre vagy főiskolára.Érdekelnének mivel lehet viszonylag jól keresni ma Magyarországon Budapesten vagy esetleg Pest megyében. Informatikából annyira nem vagyok jó és nem is nagyon érdekel szóval az kivan zárva.
Mivel lehet akár alkalmazottként is megkeresni minimum nettó 350 000ft -ot?
19/F
2021. jan. 8. 17:54
21/26 anonim válasza:
Tőled viszont még nem láttunk semmit te kamus. Mindenkinek a bérlapjába belelátsz, hehe...álmodban.
22/26 anonim válasza:
Én nem hirdetek semmit. Pláne azt nem, hogy mindenki menjen gyárba dolgozni, mert milyen jó. Szóval nekem nincs mit bizonygatnom.
24/26 anonim válasza:
Jaj istenem ez a lelki sérült, aki a 450ezer forintos kamu gyárimunkás fizetésével recskázik minden kérdés alatt...
25/26 anonim válasza:
Én fiatal fiú létemre biztosan valami szakmát tanulnék. Villanyszerelő, gázazerelő, asztalos, vízszerelő, burkoló, kőműves. Manapság elég nagy a hiány belőlük emiatt is annyit kérnek lassan amennyit akarnak. Túl sok lesz a diplomás, azokat is egyre jobban alulfizetik emiatt. Én ha 19 éves fiú lennék biztosan egy ilyen szakmát választanék.
26/26 anonim válasza:
24: Értékelésed elárul ám te gyökér, hogy mindig te válaszolsz. Ekkora trotty egy embert, mint te istenem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!