Valaki ismer még ilyen jó crypto-s oldalt min crypto200iq.com?
Érdekelne még crypto világos korlátlan mennyiségben bónusz meg ingyen pénz. Vagy ahol jó kis akciók vannak mint binance vagy cripocom.
Köszi
Csatlakozom 1-eshez: majd akkor állítsd, hogy jó, ha meg is kaptad a pénzedet, akarom mondani kivételkor is azt állítod, hogy ilyen jó :-)
(merthogy ugyebár eleve bukni is lehet vele, ha lemegy az árfolyam, csak ezt nem reklámozzák)
Ingyen pénz.
Ez a nap vicce.
:D :D :D
1 hónapja kezdtem el foglalkozny cryptoval... és amiket adnak pénzek ezeknek a tözsdeoldalaknak fillérek, azért adják hogy legyen tanulópénz az újaknak.
Természetesen én is azzal kezdtem hogy kiutalás. Éss megjött mind...
Megtanultam hogy működik a cryptovilág.... beszippantott... nagyon durva lehetőségek vannak benne.
Ha tud valaki még ilyen bonuszos oldalt. Irja meg nekem légyszi.
Köszi.
Mi az a Bitcoin és mire jó??
YouTube · CsChannel
2019. szept. 18.
Videótalálat a következőre: Mi az a bitcoin
Előnézet
10:09
Hogyan működik a Bitcoin?
YouTube · SanFranciscobol Jottem
2018. dec. 22.
Előnézet
14:05
Mi az a Bitcoin bányászat, miért van rá szükség?
YouTube · CoolHD
2019. nov. 20.
Előnézet
9:33
Mi az a Bitcoin?
YouTube · ATV Magyarország
2017. nov. 30.
Összes
6-os, nem ez volt a kérdés, de látom, ez cseppet sem zavar Téged.
Vajon miért van olyan érzésem, hogy már megint valaki reklámozni akarja a bitcoint? :D
Összevissza rángatják a bitcoin árfolyamát és ha sokan veszik, nő a kereslet, akkor emelkedik az árfolyam. Nos, kedves Gyakoris bitcoin "reklámozók", el kell, hogy mondjam, hogy egy Gyakori közönsége igen kicsi hal a bitcoin árfolyam mozgatására.
Ráadásul a bitcoin tipikusan az a "valami" (igen, tudom, kryptopénz), ami leginkább hírek hatására megy ide-oda, fundamentális alap nélkül.
Szóval kár erőlködni :D
8-as, kábítsál már még egy kicsit minket... :-)
Miért nem mindjárt dupla pénzt fizet? :-)
Véletlenül nem a Bróker Marcsi vagy? :-) Bár igaz, azt hiszem Ő "csak" 25% kamatot ígért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!