Ha nem kérem a visszajárót a Lidl-ben, akkor kié lesz?
Figyelt kérdés
Ilyenkor a pénztáros a nap végén amikor elszámolják a kasszában lévő pénzt a pluszt egyszerűen csak zsebre teheti? Vagy azt is kötelezően le kell adnia és a Lidl-é lesz?
a lidlé :) illetve ha lenne hiánya, rosszul visszaadás miatt, ez segíti kicsit
2021. jan. 7. 23:51
2/9 anonim válasza:
Igen, mert a hiányt meg a kasszásoktól vonják le
2021. jan. 7. 23:51
3/9 A kérdező kommentje:
És ez amúgy a többi üzletláncnál is így van?
2021. jan. 8. 00:04
4/9 anonim válasza:
En dolgoztam az Auchanban es lett -30 valahany ezrem egyszer, es nem vontak le tolem. (De mondtak, hogy visszaneztek az egesz napomat kameran is, meg szamla alapjan is, vegul ra is jottek, hogy lett minuszom, en nem tudtam elotte, szoval nyilvan zsebre nem teheted😁)
2021. jan. 8. 00:39
5/9 anonim válasza:
Kasszás nem fogadhat el "borravalót". Ha plussza is van, az a bolté, illetve ráfoghatják, hogy rosszul adott vissza és megkárosította a vásárlót. Párszáz Ft jól jön a mínuszt ellensúlyozni, de a legjobb az, ha pontos vagy.
2021. jan. 8. 07:16
6/9 anonim válasza:
A bolt kapja. Cserébe viszont a kasszásnak nem vonnak a fizujából, ha mínuszt csinál.
2021. jan. 8. 08:34
7/9 anonim válasza:
"A bolt kapja. Cserébe viszont a kasszásnak nem vonnak a fizujából, ha mínuszt csinál"
A kettő nem függ össze. Ha a nem kért visszajárókból van 1000 forint plusz, de van 5000 forint hiány, akkor nap végén az 4000 forint eltérés lesz, és minden joga megvan a boltnak elszámoltatni a kasszást.
2021. jan. 8. 12:47
8/9 anonim válasza:
#7 ez oké, hogy te így gondolod, de kettőnk közül szerintem én tudom jobban, mert én ott dolgozok jelenleg is 😄
Állásinterjúk esetén ez a hivatalos szöveg arra, hogy miért nem tarthatod meg a borravalót.
2021. jan. 8. 14:42
9/9 anonim válasza:
Lidlben dolgoztam őrként, elvileg nem tehetnék el, gyakorlatilag mindenki elteszi zsebre, nem, nem lesz megkárosítva ha elszámol, nem, nem vonják le a fizetéséből sem.....
pénzt mindig hozatnak a bolthoz x összeggel kezdenek... a kasszát leadják.... elszámolják aztán ennyi... ha kevesebb kevesebb ha több több (utóbbi nem szokott előfordulni...)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!