Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan tudnék kiegészítő...

Hogyan tudnék kiegészítő keresetet szerezni könnyen, kevés munkával?

Figyelt kérdés
A kérdés elég lustán hangzik, de vázolom. Idén végzek az iskolával, szereznem kell majd munkát, de mellé szeretnék valamit, amit esetleg online vagy hasonló módon csinálhatnék, esetleg olyat is, ami idővel felválthatja a munkám. Neten sok a kamu, nem akarok regisztrálni ezer meg ezer oldalra ami 2000 dollárt ígér hetente.Vendéglátásban dolgozom, ami idén elég bizonytalan, ebben szeretnék később magas célokat elérni, de nem zárkózom el semmitől. Nem óckodom a munkától, dolgozom is 16 éves korom óta, de szeretnék a legkevesebb munkával a lehető leghatékonyabban sok pénzt keresni.

2021. jan. 7. 00:43
 1/7 anonim ***** válasza:
Akkor egyetem, továbbtanulás. Csak így tudsz hatékonyan pénzt keresni. Vagy egy olyan vállalkozással, amire igény is van.
2021. jan. 7. 07:45
 2/7 anonim ***** válasza:
És milyen képesítésed, készséged van, amit valóban lehet online kamatoztatni? Ráadásul teljesen rugalmasan
2021. jan. 7. 08:01
 3/7 anonim ***** válasza:
7%
Tündérmese kategória.
2021. jan. 7. 08:40
 4/7 anonim ***** válasza:
Csinálj valami kreatív dolgot, amit eladsz. Meglepő, de sokan tudnak hasonlóból jó pénzt keresni.
2021. jan. 7. 19:25
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Csak ne MLM-et válassz,tukmálós házalós szutyok.
2021. jan. 7. 21:43
 6/7 A kérdező kommentje:
Amiatt gondoltam erre, mert sok ilyet látok, hogy képesítés nélkül vagy nagyobb tudás nélkül is csinálnak átlagemberek ilyeneket. Csak nem tudom pontosan mit és hogyan.
2021. jan. 8. 14:40
 7/7 anonim ***** válasza:

"Amiatt gondoltam erre, mert sok ilyet látok, hogy képesítés nélkül vagy nagyobb tudás nélkül is csinálnak átlagemberek ilyeneket."

Azért van az, hogy az oldal tele van kérdésekkel, akik ilyeneket keresnek, de senki sehol nem tud, csak ilyen gagyi lehúzós szarokat.

2021. jan. 8. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!