Most, hogy igénybe lehet venni a lakásfelújítási támogatást a burkolók lesznek Magyarország császárai?
Figyelt kérdés
Eddig is borzalmasan sokat kerestek, de most olyan nagy lett rájuk az igény, hogy gyakorlatilag annyit kérnek amit nem szégyellnek. Lényegében az ország legjobban kereső emberei lettek a szakik. Végül igaza lett a kormánynak, hogy szakinak kell lenni.2021. jan. 5. 12:14
1/23 anonim válasza:
Igen igy van, es csak azert nez ki ugy a legtobb, mint valami szakadt csoves, mert titkoljak a vagyonukat az irigykedok elol.
2/23 A kérdező kommentje:
Miért nézne így ki a legtöbb? Milliókat kérnek el egy heti munkáért, abból telik ruhára is ha akarják
2021. jan. 5. 12:31
3/23 anonim válasza:
Csak kontárok dolgoznak heti milliókért, a kompetensebb burkolóknak az óradíjuk annyi.
4/23 A kérdező kommentje:
2021. jan. 5. 12:46
5/23 anonim válasza:
igen a nettó 1,5 millás átlag fizetés bőven nettó 6-7 millióra fog emelkedni nekik
6/23 anonim válasza:
Téged ez miért zavar? Informatikus vagy talán ? :D
7/23 anonim válasza:
Mikor beelőz egy Ferrari az M35-on, mindig burkoló vezeti.
8/23 anonim válasza:
Én burkoló vagyok, tegnap hívott Stohl Buci, hogy menjek át kokainozni, de kötelező szervizen van a helikopterem.
9/23 anonim válasza:
én is senior java fejlesztő voltam és onnan váltottam hidegburkolásra ott kerestem nettó nevetséges 1,2 milliót most junior hidegburkolóként nettó 2,2 milliót keresek
10/23 anonim válasza:
Én is burkoló vagyok, milliárdos, óránként milliókat keresek, ROMMÁ, SZÉNNÉ keresem magam.
Ja nem, sorry.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!