Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Tudnátok nekem segíteni...

Tudnátok nekem segíteni diákmunkát keresni?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok és mivel téma a továbbtanulás a szüleimmel közös döntés alapján úgy határoztunk, hogy tanév után elmegyek dolgozni. Én most vagyok 11.-es egy vendéglátás szakos középiskolában és pincérnek tanulok. Júniusban kötelezőgyakorlatom szokott lenni, de júliusra és augusztusra már jó lenne valamit nézni. Viszont én most fogok először ilyenbe belevágni és jó lenne tippeket illetve ötleteket olvasni, hogy ki mivel próbálkozott. Az egyetlen kikötés mindössze, hogy Cegléden legyen, mert semmi kedvem utazgatni és ugye ceglédi vagyok. Bármit szívesen csinálok és nem riadok vissza semmitől. Nagyon szeretek olvasni és mivel vendéglátás szakon vagyok elsősorban ezek jöhetnek szóba. Előre is köszi a válaszokat.

2021. jan. 4. 12:18
 1/2 anonim válasza:
A MelóDiákhoz érdemes bemenned Cegléden, illetve szétnézni akár a Fürgediáknál (Kecskemét) hogy van-e munkájuk Ceglédre.
2021. jan. 19. 14:31
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen megnézzük.
2021. jan. 20. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!