Nenámék már nagyon régóta kint vannak az USA-ban.Ki szeretnék énis menni dolgozni szeretnék ott stb.Nekik kell meghivó levelet irni?? Vagy hogy megy ez a dolog elmagyarázná valaki? :)
Figyelt kérdés
2021. jan. 2. 18:53
11/21 A kérdező kommentje:
19:24
Gépjárművezető a szakmám és a szakmámban is dolgozok. B illetve C kategóriám van, de eltudok végezni heggesztő tanfoljamot is.Amugy nem válogatok a melóban amit kinálnak azt elfogadom :)
2021. jan. 2. 19:31
12/21 anonim válasza:
Az USA-ban való munkavállalást azért ne keverjük azzal, mikor átugrik az ember az osztrákokhoz mosogatni.
13/21 anonim válasza:
először tanuld meg helyesen leírni, hogy hegesztő, utána gondolkodhasz esetleg tanfolyamban :)
14/21 anonim válasza:
Hát az smafu. Gkv nem egy keresett szakma, amire dobálják a zöldkártyát...
15/21 anonim válasza:
Elvileg ha befizetsz egymillió dollárt az amerikai gazdaságba, vagy veszel ennyiért egy házat akkor megkapod az állampolgárságot, vagy beházasodsz, vagy feleségül veszel/ férjhez mész egy amerikaihoz. Illetve zöldkártya lottón próbálkozhatsz.
16/21 anonim válasza:
Azt már tudjuk, hogy a magyarral hadilábon állsz, de mi a helyzet az angollal? Mert a "hóvarjú" - val nem kellesz sehova. Folyékony kommunikáció elengedhetetlen szóban és írásban.
17/21 anonim válasza:
Szerintem ez túl távoli rokoni kapcsolat ehhez sajnos.
(Szülők-gyerek kapcsolatnál távolabbi viszony nem nagyon játszik az alapján amiket olvastam.)
18/21 anonim válasza:
Kéreldező, olvasd el itt a 19es kommentet:
https://www.gyakorikerdesek.hu/utazas__eszak-amerika__108532..
20/21 anonim válasza:
Gépjárművezető a szakmám. Ez jó. Nekem is van jogsim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!