Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Fizetés felvétele lehetséges...

Fizetés felvétele lehetséges készpénzben?

Figyelt kérdés
Közalkalmazottként van lehetőség a fizetést készpénzben kérni és megkapni? Ha igen, milyen törvényre lehet hivatkozni? Ugyancsak, megkaphatom a munkavégzés helyszínén?

2020. dec. 30. 17:59
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
24%
Szerintem keress egy normális bankot. Pl Raiffeisen nekem ez van.
2020. dec. 30. 18:25
 12/23 anonim ***** válasza:
34%

18:08 és 18:22 (6-os és 10-es) vegyél vissza magadból.

Hogy jössz ahhoz, hogy vad idegen embert sértegessél?

Vagy Te attól érzed jól magad, hogy belerúgsz a másik emberbe?

Érdekes módon én sokkal kulturáltabban le tudtam írni kb. ugyanazt, amit írtál.

Egyszerűen felháborító, hogy egyes emberek FELJOGOSÍTVA ÉRZIK MAGUKAT arra, hogy névtelenül sértegessenek, minősítsenek embereket, belerúgjanak a másikba.

Egy dolgot viszont elfelejtesz: amilyen az adjon Isten, olyan a fogadj Isten - vagy azt is mondhatnám, hogy azt kapod vissza, amit másoknak adsz...

2020. dec. 30. 18:28
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

kérdező, ha Neked több tízezer ft-ba kerül a bankszámlád, akkor ott azért jócskán van mit faragni: nekem olyan csomagom van, hogy havi 600 ft a számlavezetési dj, ezért "ingyen" utalok és az éves kártyadíjam 3.000 ft.

Összesen nincs 10 ezer ft egy évre.

A kp. felvét meg sajnos nem érint, mert mindig kiszedem a havi 150 ezreket, de az tény, hogy arra fel tudnak számolni rendesen.

2020. dec. 30. 18:31
 14/23 anonim ***** válasza:
45%
Milyen bankszámla volt neked? Jól le húztak. Nyiss ingyeneset szinte már minden bank kínál ingyen.
2020. dec. 30. 18:35
 15/23 A kérdező kommentje:

37:

Ha törveny adta jogomban áll, akkor szaladgáljon, nem érdekel. A nettó fizetésemehez ragaszkodom, banki levonások nélkül. Illetve, ha már belekényszerítenek, akkor vállaják át a költségeket. Idióta.

2020. dec. 30. 18:48
 16/23 A kérdező kommentje:

14:

OTP, semmi extra. Ez volt kötelező annak idején. Ami legjobban zavar, az a készpénzfelvételi díj: megsarcolják azt, hogy a fizetésemhez hozzájussak. Nem lenne baj, ha mindez önkéntes lenne, na de így???

2020. dec. 30. 18:51
 17/23 anonim ***** válasza:
86%
Havi max 150 ezerig és max 2 alkalommal van ingyenes készpénz felvétel. Csak meg kell igényelni.
2020. dec. 30. 18:55
 18/23 anonim ***** válasza:

Másik bankot ajánlok.

Bankmonitor.hu

Megbízható

Ingyenes

Hozzáértő

Segítőkész

Csak ajánlani tudom. A legjobb szolgálatás, ami létezik.

2020. dec. 31. 03:29
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Semmi akadálya, én is bankszámlára kapom (kormányhivatalba dolgozom), és a sok okosnak elmondom hogy az hogy nem bankszámlára kapja az nem azt jelenti, hogy bármiféle pénztárból kellene odaadni az illetményt, hanem hogy címre utalják és postás viszi ki illetve csak értesítőt, mert 150 ezer felett nem vihet ki pénzt, de az értesítővel postán fel tudod venni a pénzt.
2020. dec. 31. 05:43
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Csatlakozom az előttem szólóhoz.

Van rá lehetőség, nincs törvény ami ezt tiltaná, vagy bankszámla fenntartásra kötelezne.

Bér fizetése készpénzben, valamint bankszámlára utalással mehet.

Sok fős cégeknél vagy a közszférában ezt úgy oldják meg, hogy a lakcímedre indítják a fizetésed, tehát postán kapod meg ha nincs bankszámlád.

Én is sokkallottam a bankszámla fenntartás költségeit (évi 6-8 ezer). Éppen megszüntetni készültem, amikor a munkahelyem eldöntötte, hogy hozzájárul a bankszámlák fenntartásához. A pénzt meg is kaptuk. Így még marad a bankszámla... :)

Közszféra.

2020. dec. 31. 06:43
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!