Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nyíregyháza LEGO operátori...

Nyíregyháza LEGO operátori munka tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Volna pár kérdésem: ha a Trenkwalderen keresztül kerülök be, mennyire jellemző hogy 3 hónap után átvesznek törzsállományba? Gyakori, vagy ehhez is nyalizni kell, meg valakinek a valakijének kell hogy legyek?

Illetve, hogy mennyire gyakori a szombati-vasárnapi munkavégzés és hogy túlórázni kell?

2020. dec. 30. 14:39
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
8%
Fú de hülye vagy te istenem....Soha nem is írtam a burkolókról meg a fodrászokról semmit. Én nem tudom te milyen egy paranoid barom vagy, de neked már agyadra ment az internet.
2020. dec. 30. 17:31
 12/21 anonim ***** válasza:
49%

Akkor a gombnyomogató gépkezelős troll vagy igaz?

A titkos gyárból!!

2020. dec. 30. 17:33
 13/21 anonim ***** válasza:
23%
Nem titkos gyár. Sokan ismerik, sokan dolgoznak ott rajtam kívül is. A gombnyomogatásnál kicsit több a dolog. Ami téged igazán bosszant az az, hogy nettó 450 ezret fizetnek gépkezelőknek.
2020. dec. 30. 17:37
 14/21 anonim ***** válasza:
73%

Ismerem a sztorit csak 8 órában dolgozol nincsen müszak és csak érettségid van és csak havi 1 szombat túlórával kijön a nettó 450 ezer forint :D

Megnevezni nem tudtad anno pedig sokan kérdezték hogy mi az a titkos gyár ahol ilyen fizetést adnak szakma tudás és folyamatos váltómüszak nélkül

2020. dec. 30. 17:39
 15/21 anonim ***** válasza:
89%
Egy fizetési lapot kérünk, az adatok kitakarásával és akkor elhisszük. Na persze, hogy nem lesz róla fotó belinkelve. :D
2020. dec. 30. 18:08
 16/21 anonim ***** válasza:
97%

15-ös

Féléve megy a müsor kérdéseket is írt ki róla hogy jó a fizu meg miért dolgoznak sokan kevés pénzért.

A gyárnak nevét sem tudta leírni mert elsőnek az volt hogy csak rokoni és kihalásos alapon lehet bekerülni, utána irtuk neki hogy akkor leírhatja mert úgyse vesznek fel ha félti az állását, nem vehetjük el.

Utána változott a történet és már egy 16 éves kora ott dolgozó diákot vettek fel érettségi után nettó 400 ezres fizuval. Azért nem mondja meg mert ő éveken át kereste ezt a gyárat volt több 100 interjún amig megtalálta ezt az álomgyárat és hát keresse más is ha ő sokáig kereste.

Később elérte a végső változatott a sztorija hát ő titok tartási szerződést kötött hogy nem mondhatja el hol van ez a gyár és interneten vadásznak rá ha ki is takarja bérlapját akkor is felismerik és kirugják.

Ami a meséjében rendkivül nevetséges volt hogy állandó 8 órás müszakban szakma és diploma nélkül fizetik neki a nettó 450 ezret alapjáraton.

Tehát nem 12 órás váltómüszak ez pótlék nélküli alapfizetése.

Nos egész ország gyári fizetéseit ismerem és sehol sem fizetnek ennyit operátornak.

Ha talán azt írta volna hogy 12 órás váltóban fizetik neki a nettó 400 at elhiszem mert még itt Nyiregyen is a legóban tudok olyat aki kb gyár kezdete óta ott van és megkapja a bért láttam a lapját élőben szóval igaz.

De neki van egy értékes nagyon keresett szakmája előtte szóval nem 8 általános meg érettségis tudás eleve, és 20 év alatt érte el ezt, illetve folyamatosa romboló müszak nappal éjszaka stb.

Nem jó szerintem

2020. dec. 30. 18:18
 17/21 anonim ***** válasza:
7%

Igen, ha a nyíregyházi LEGO gyár nem fizet ki 450-et a dolgozóinak, akkor egyetlen gyár sem csinálhat ilyet Magyarországon.:D Micsoda összefüggés, micsoda logika.

"Nos egész ország gyári fizetéseit ismerem és sehol sem fizetnek ennyit operátornak."

Mészáros Lőrincnek tetszik lenni személyesen? :D

2020. dec. 30. 18:37
 18/21 anonim ***** válasza:
0%

" Na persze, hogy nem lesz róla fotó belinkelve. :D"

Szinte biztos vagyok benne, hogy te is a bérlapodat lobogtatod mindenkinek.:D

2020. dec. 30. 18:38
 19/21 anonim ***** válasza:
13%

Ez e az a szuper LEGO munka?

[link]

2020. dec. 30. 19:06
 20/21 anonim ***** válasza:
71%
Beteg vagy, na mindegy további jó trollkodást
2020. dec. 30. 19:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!