Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen megbízható oldalak...

Milyen megbízható oldalak vannak ahol munkát kereshetek Angliába?

Figyelt kérdés
2020. dec. 26. 19:39
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
De tényleg miért pont Anglia? Ja, tudom, mert az iskolákban egyedül az angolt oktatják, mint idegen nyelv. De oda tényleg nem érdemes menni, nehéz ott munkát találni külföldiként, és nagyon drága az élet. Menj inkább Svájcba, Hollanidába, Svédországba. Ott könnyebben lehet munkát találni. ja, hogy azokat a nyelveket nem beszéled. Bocs.
2020. dec. 26. 21:33
 12/20 anonim ***** válasza:
23%
Angliától várod a megoldást??? Kis hülye :D
2020. dec. 26. 21:34
 13/20 A kérdező kommentje:

Egy szigeten élek jelenleg, ami Anglia fennhatósága alá tartozik. Itt vagyok 4,5 éve.

Angliában drága az élet? Itt fizetek 800fontot havonta egy szobáért. Angliában fele ennyi.

A kérdésre még mindig nem tudtatok válaszolni. NYugodalmas éjszakát nektek.

2020. dec. 26. 21:44
 14/20 anonim ***** válasza:
43%
Ha 4,5 éve egy szigeten élsz, akkor már tudhatnád annyira az angol nyelvet, hogy megtalálod magadnak a választ a kérdésedre. Gondolom az angol nem megy, akkor meg maradj csak ott ahol vagy! Az is csoda, hogy ott boldogulsz.
2020. dec. 26. 21:47
 15/20 A kérdező kommentje:

Jajj istenem :D

Igen 4,5 éve nyelv nélkül vagyok itt..hmm?

aki nem érti a kérdést sem az minek kommentel ide?

2020. dec. 26. 21:50
 16/20 anonim ***** válasza:
0%
Igen valószínűleg magyarok között vagy és az angolból nem értesz szinte semmit. Ez megmagyarázza ezt a kérdést.
2020. dec. 26. 21:59
 17/20 A kérdező kommentje:

Te idióta...egy 1magyar párt ismerek itt.

Az hogy az oldalakat nem ismerem mivek soha nem kerestem munkát angliában semmikt nem jelent, valószínűleg savanyú a szőlő neked..

2020. dec. 26. 22:11
 18/20 anonim ***** válasza:
23%
Először is te vagy az idióta... Aztán pedig úgy hiszem rátapintottam a lényegre.:D Ha soha nem kerestél munkát azt jelenti, hogy a jelenlegi helyedre is más szervezett be úgyhogy csak amolyan önállótlan angliai magyar vagy.:D
2020. dec. 26. 22:26
 19/20 A kérdező kommentje:

Na utoljàra...soha nem kerestem munkàt ANGLIÀBAN.

Ezt írtam. Mivel jelenleg egy szigeten èlek ami nem angliàban van.

Szeretem mikor valaki szórnà az agyàt pedig nincs neki. Legalàbbis nèhàny mondat értelmezèse is gondot okoz.

2020. dec. 27. 02:43
 20/20 anonim ***** válasza:
72%
Maradj is azon a szigeten Robinson! Jó helyen vagy ott.
2020. dec. 27. 04:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!