Akik kimentek néhány évre pénzszerzés céljából Angliába: milyen munkakörben dolgozgatok?
Figyelt kérdés
Fontolgatjuk a párommal, hogy szerencsét próbálunk kint. Ismerősi körben van kint konyhai kisegítő, ruhabolti eladó.2020. dec. 26. 14:07
11/14 anonim válasza:
Akkor őket veszik fel a helyekre ahova pályázó. Fantasztikus, hogy a HR pokolra küldi az embereket ígyis úgyis.
Kínlódtam itthongyaláztak... elmentem, visszajőttem, most pedig ez az eredménye, hogy kihasználós helyekre tesznek be.
Röhely
12/14 anonim válasza:
Röhej! Helyesen
Tanulj meg nyomás alatt is rendesen írni!
13/14 anonim válasza:
Neked sem megy a helysírás látom. És még nyomás alatt sem vagy Robinson. :)
14/14 anonim válasza:
MUNKÁBAN MÁS MINT BECSÜLETBEN!
A munkába nem belehalni mennek emberek remélem, amikor választottam én nem azért választottam, rosszabbat nehezebben lehet megszokni abba bele lehet törni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!