Sparba mennék pénztárba. Mire számítsak?
Takarítás? Dehogy kell, legalábbis nálunk nem kellett soha 😂 a takarítás nálunk úgy volt hogy délelőtt lekellett szemetelni(azaz a kasszakbol a kukát kiuriteni, meg a visszaárut vissza vinni a helyére, amit nem kértek a vevők vagy nem mérték le a zöldséget) az esti takarítás meg felseperni, felmosni, a szalagot letorolni, visszaarut vissza vinni, és ennyi. KB 10-15 perces munka, de persze nem mindig 1 valaki csinálta.
Nálunk ismertük a főnököt, naponta beszéltünk vele, de ugye ezis mindnehol más. Lehet s tieddel kB soha nem beszélsz. (a nagy főnök, azaz az áruház vezető) ha ügyes vagy gyorsan tudsz lépni a rangletran, én fél év alatt (segg nyalas nélkül!!!) jutottam el addig hogy vezetőnek akartak, csak én kileptem mert sok volt. Ez 2017ben volt. Amúgy a főnökök ha kasszas vagy : Fokasszas, Műszak vezető, bolt vezető helyettes, bolt vezető, terület vezető. Na, a terület vezető 2 okból kereshet. Vagy nagyon megvan veled elégedve és előre jutsz, vagy kirug de legyél joba vele. És sajnos a kasszas a legaljabb munkakor a Sparban.
Többet fizet a pék, csemeges, tejes. Ha feljebb akarsz jutni akkor az más tészta, ha gondolod leirom azt is.
A muszak vezető, és a helyettes között elég sok a különbség. Azért helyettes mert ha nincs ott a főnök akkor ő a nagy főnök :)
Sparban kapnék nettó 190-et kapnék. Nekem nem igazán jön be, a dolgozók univerzális csicskájának érzem magam. :( Katasztrófa, de lehet csak tesztelnek. Vásárlók nem zavarnak, a nagy pénzzel kikergetnek a világból, amúgy nem
rossz.
"30p jár összesen a 8 óra alatt, ha 12zol akkor több."
A csodálatos MAGYAR MUNKA TÖRVÉNYE, már évtizedek óta.
Van olyan T betűs multi kishazánkban aki még erre is rátesz egy lapáttal úgy, hogy az épület legtávolabbi pontjába rakja az étkezőt, és csak ott lehet enni. 5 perc mire odasétálsz 5 perc mire vissza.
Köszönjük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!