Ha régen érettségiztem, közepes eredménnyel, akkor melyik főiskolat érdemes megpróbalnom, ha mindenáron diplomát szeretnék?
Nem lényeg, hogy milyen diploma, mert olyan helyen dolgozom ahol ez nem fontos, csak magasabb bér - sávba kerülnék, ezért szeretnék elvegezni egy főiskolát.
Viszont gond, hogy nincs 280 pontom, ez biztos. Ilyenkor mi van, tudja valaki? Köszönöm előre is.
Azt ugye tudod, hogy a felsőoktatási szakképzés + a Ba/Bsc képzés elvégzése minimum négy évez vesz igénybe?
Ha megcsúszol a képzéssel, akkor ez az idő lehet öt vagy hat év is akár.
Ez esetben sok sikert a felsőoktatáshoz!
Én azért a helyedben valamilyen témábavágó, releváns képzést választanék, ami előségiti a jelenlegi szakmai életedet. Magyarországon a garantált diplomás bérezés, mint olyan, nem létezik. Töri szakos, ó-görög szakos, meg könytáros diplomáért nem fognak neked több pénzt adni.
2020-at írunk.
Manapság megoldható,hogy megkerülöd az ostoba magyar felvételi rendszert.
Viszont, sok szorgalomra, kitartása van szükséged.Meg persze, a tandíjat is finanszírozni.
Itt egy lehetőség:
Kérdés, mennyire megy a matek?
Ha egyáltalán nem, akkor a gazdasági szakokat felejtsd el.
A Metropolitan egyetem oldalát nézegesd, ott szokott lenni olyan lehetőség,hogy 280 pont alatt is belehet kerülni egy motivációs interjúval.Ugyanis, hivatalosan külföldi intézménybe felvételizel.
Utána meg e Metropolitan átvesz, ha akarod.
Ez egy jó kiskapu.
Viszont, még ott a komáromi egyetem is:
Itt is más a felvételi, mint Magyarországon.Könnyebb bekerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!