Egy kiemelt főelőadó állami cégnél milyen fizetésre számíthat?Elérheti a nettó 800.000 Ft-ot is, ha mondjuk rendőri szervezetnél dolgozik?
Figyelt kérdés
2020. dec. 20. 22:45
1/7 anonim válasza:
Rossz kategória. Amúgy szerintem nem. Minimum valami intézményvezetőnek, vagy főosztályvezetőnek kéne legyél. Közszférában a papír is kell, szóval legyen állami doktori végzettséged, jogász, stb.
2/7 anonim válasza:
kicsit több mint minimálbér. az állam nagyon rosszul fizet. ez a fizetés inkább kozmetikusoknak vagy fodrászoknak reális
3/7 anonim válasza:
Jó kategória. Hiszen számos nőt a pénz érdekel.
4/7 anonim válasza:
Jaj, előző, fejezd már be a nyavalygást!
Mindenkit érdekel a pénz, mivel rohadtul nem mindegy, hogy 100 ezerből élsz vagy 1 millióból.
5/7 anonim válasza:
Ez az. 800 000 Ft-ot kereső pasit te is elfogadnál.
6/7 anonim válasza:
Nettóban? Szinte biztos, hogy nem, hacsak nincs 3 gyereke, akik után az igénybe vett családi kedvezmény által a bruttója megegyezhet a nettójával. Még bruttóban sem tudom elképzeni.
7/7 anonim válasza:
Rokon nyugat-dunántúli regionális vezető volt a kormányhivatalban, 30 beosztottal. Ha mindent egybeszámolsz, kijött neki a 600 bruttó.
800 nettó szerintem csak a minisztériumokban és az MNB-ben van, top pozíciókban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!