Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Fordítóként lehet valaki...

Fordítóként lehet valaki milliomos?

Figyelt kérdés

Ha fordítói diplomám van, lehetek milliomos? Idén végzek ezen a szakon és bár nemcsak fordítással tudnék pénzt keresni (például tanítással és céges munkával is), érdekelne, hogy lehetnék-e milliomos fordítóként.

Most tényleg a nagyon nagy összegekre gondolok.

Nem azért kérdezem, mert csak emiatt választanám ezt a tevékenységet, vagy mert a pénz lenne életem fő célja, hanem csak kíváncsi lettem.

Ha mondjuk 2 vagy 3 nyelven tudok fordítani, lehet belőlem vajon milliomos?

Hogy őszinte legyek, nekem ez nem tűnik valószínűnek, mert annyi kereslet azért szerintem nincs fordításra, de kíváncsi vagyok, hogy ti mit tudtok erről és kinek mi a tapasztalata.

Főleg szabadúszó tevékenységre vonatkozik a kérdésem.

2020. dec. 20. 00:34
 1/4 anonim ***** válasza:
87%
Ha csak a sajat munkad adod el, nem. Ha felfuttatsz egy nagyobb forditoirodat (bar ilyen van mar par), lehet.
2020. dec. 20. 00:45
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Olvasnivaló:

[link]

2020. dec. 20. 02:45
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ mekkora az a nagyon nagy összeg. (számomra ez 1 milliárd, euróban)
2020. dec. 20. 09:24
 4/4 anonim ***** válasza:
ha van 30 fordító alkalmazottad akkor lehet
2020. dec. 21. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!