Maradnátok a munkahelyen, ha eltörölték volna a tervbe vett kemény 3%-ot béremelést is 21-re?
Nagyon komoly béremelés volt kilátásban, kemény 3%.
De ezt is eltörölték, 21ben semmi, egy fillér se várható.
Maradnátok?
Magam már meghoztam a döntésem, csak kíváncsi vagyok.
"fejlesztésre."
fejlesztés.... de adj majd egy értelmező szótárat is a főnöknek mert magától sose jönne rá mit jelent ez a fogalom.
"Nálunk mindig megadják a beígértet, most is 0%-ot ígértek"
az egy korrekt hely ezzel együtt. megmondják itt nem lesz semmi. de az hogy beharangozok valamit majd 1 hónapra rá lefújom--szarják össze magukat.
mondjuk eleve hülye az (én is) aki egy szavukat elhiszi. tanultam belőle, ezentúl ha azt mondják 1+1 = 2 azt se hiszem el.
Béremelés nem kötelező és az ígéret nem egy kötelezvény. Ha nem tetszik akkor válts! A kérdésedre a válaszom: ha találsz olyan helyet ahol adnak béremelést akkor menj.
Tök mindegy, hogy egy multinál, vagy egy magánvállalkozónál vagy egy alapítványi iskolában dolgozol. Ha a szerződésedben nincs benne a béremelés akkor feleslges hisztizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!