Erre az állásra ti mennyi fizetést mondanátok?
A múltkor kiírtam egy kérdést junior IT projektmenedzsment témában, éppen állást keresek. Az egyik cégnél túljutottam az első két körön és nemsokára a szakmai vezetővel lesz interjúm, ahol már valószínűleg előfog jönni a bérigény.
Ahogy utánanéztem, junior IT projektmenedzseri fizetésre 1-3 év tapasztalattal 700-900 ezer bruttót írt az itbusiness.hu
Nekem mindössze 1 év tapasztalatom van, gyakornokság után egyből bedobtak a mélyvízbe mondhatni átmeneti PM-ként, mert éppen be kellett sürgősen ugrani egy kilépő kolléga helyett egy projektre, aztán végül itt maradtam. A jelenlegi fizetésem bruttó 540.000 + cafeteria. Reális lehet szerintetek az említett bérigény új munkahelyre?
Pár info hirdetésben szereplő felelősségi körökről: (külföldi multi)
- managing team of technicians, team leaders, service desk agents and administration personnel
- initiating, managing and supporting global IT projects
- taking ownership for Profit & Loss, SLA and customer satisfaction for all global regions within a project
- resources and costs monitoring
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!