Mennyit keres Budapesten egy ügyfélszolgálatos / vevőszolgálatos / adminisztrációs / irodai asszisztens átlagosan?
Az érdekelne, hogy mennyi az átlagkereset vevőszolgálatos / ügyfélszolgálatos pozícióban ( pl Jsyknél, vagy obi, illetve kisebb cégek esetében is érdekel. )
Illetve mi az átlagkereset ( így covid járvány alatt, hisz sokan keresnek most melót, mert megszűnt a munkahelyük, ezáltal, lejjebb mennek a munkabérek, mert sok a munkaerő)
- adminisztrációs munkatársként ( irodai munka )
- irodai asszisztensként?
Multicégeknél lévő bérek, és kisebb vállalkozásoknal lévő bérek is érdekelnének.
Sok helyen ugye bérigényt kérnek, és nyilván ha 2 ember tapasztalata, nyelvtudása megegyezik, akkor amelett dontenek, aki a kevesebbet kéri... 200.000et lehet mondani vagy az sok? ( igazából ha több lenne, annak is örülnék )
( egyetemi végzettség,
Recepció: 5 nyár tapasztalat ( gyógyfürdő, kalandpark, diákmunka
Diszpécseri tapasztalat: 2 év ( étterem - házhozszállítás, illetve bowlingclub foglalások rögzítése )
Vevőszolgálat: 2 év tapasztalat kisebb vállalkozásoknál
Irodai munka: 1.5 év tapasztalat
Angol felsőfok, német középfok ( a németem passzív, de 2 hét alatt vissza tudom hozni )
Excel, word felhasználói szinten megy.
Szerintetek? 28/l
"Személy és vagynőrként nőként pont azért keresel ennyit mert nő vagy. Kellesz a céghez a kvóta miatt."
Dehogy kell, örülnek, ha embert találnak ennyiért. Azt nem tette hozzá, hogy ez a pénz nem 168 órára jár, hanem legalább 240-re és úgy már nem hangzik olyan jól. Nem mellékesen órabéres a szakma, így annyit keres, ahány órát dolgozott.
Jelenleg nem, mert 8 órásban vagyok. Most tuti be vagyok jelentve, mert dolgom volt a TB-nél, onnan tudom.
De januártól menni akarok vissza 24/48-ba,nekem az jobb. Gyűlölök mindennap 5-kor kelni.
Na meg nekem a gyerek miatt jobb a 24/48. Ébrenlétet piszok jól bírom, na de felkelni! Brrr, nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!