Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan növeljem a fizetésem...

Hogyan növeljem a fizetésem egyéni vállakozóként? (videós vállalkozó)

Figyelt kérdés

Egyéni vállakozó videós vagyok, jó pár éve a mókuskerékbe ragadva (több, mint 20 éve űzöm már ezt a csodálatos foglalkozást, irónia nélkül mondom). Kis munkákból élek (50-60-100ezer Ft, mikor hogy). Sajnos sosincs semmi biztos ebben, mindig menni kell az új melók után, smúzolni, névjegykártyát szórni stb... Szerencsére van sok megrendelésem, de túl sok energia megy el arra, hogy az apró pénzekből összerakjak egy rendes fizut.

A környezetemben csak azok alapítottak nagy céget, akiknek volt egy magas pozícióban lévő jó haverjuk és velük hosszú távó szerződést kötöttek (pl. műsort kell gyártani éveken keresztül egy tévétársaságnak). De ez számomra nem vállalkozás, mert nincs benne kockázat. És sajnos ennyire jó politikai kapcsolataim nincsenek.

Hiába fut be néha egy nagyobb meló (pl. 1 millió Ft), elviszi a költségeket az útiköltség, a stábtagok kifizetése, narrátor hangja stb... tehát ugyanott vagyok napidíjon számolva, mint a kis munkákkal.

Szerintetek hogyan lehetne szintet lépni?

2020. dec. 11. 14:01
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Regisztrálj nemzetközi szabadúszós portálra. Én onnan indultam el egyéni vállakozóként.
2020. dec. 11. 14:11
 2/4 A kérdező kommentje:
Sajnos nem jó az angolom :( 40 évesen nem az a generáció vagyok, ettől függetlenül tudom, hogy amit most írtam, az csak kifogás.
2020. dec. 11. 14:12
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Az sajnos kár mert 20 éves tapasztalattal és egy ütős portfolióval el tudnál kérni simán $80-100-os órabért.
2020. dec. 11. 15:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez minden téren így megy. Át kell nézned a kiadásaidat és hatékonyabbá kell tenned a működésedet. Vagy ha már eleve hatékonyan kezeled a pénzt, akkor többet kell kérned. Mindenki emeli az árait most, legyen a szakmája bármi, mert majdnem minden megdrágult a szokásos ütemnél nagyobb mértékben. Nem szabad szégyenlősnek lenni az árakkal. Így, hogy van sok megrendelésed nem lesz ezzel problémád.
2020. dec. 14. 01:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!