Allianz vagy OxVxB a jobb választás ?
Tudom hogy rosszul írtam az o betűs céget de nem engedi rendesen mert nem engedélyezte a név használatot az o😂
Pénzügyi tanácsadó szeretnek lenni melyik a jobb választás hogy vallok azza ? Allianzrol tudom van támogatás a vizsgáig, a tréningek ingyen vannak,vállalkozói kell, a vizsgadijat kell fizetni ?
Az o betusrol semmit csak hogy kell valami vizsga és vállalkozóit kiváltani. Van támogatás ? Tréningek ingyen vannak? Vizsgadijat én fizetem?
A másik kérdésedre hosszan válaszoltam, de mire megírtam, törölték.
Az alapvető különbség, hogy az allinál csak értékesíteni kell, a másikból meg csak úgy lehet megélni ha te magad is beszervezel értékesítőket. Csótánymunka
"Pénzügyi tanácsadó"... persze, így hívják burkoltan a vigécet, aki a 8 általánosával elvégez egy két hetes gyorstalpalót, ami után elindulhat az érettségiző öltönyében buta emberekre UL biztosítást rásózni. Használják még rájuk a "személyi bankár" megnevezést is, ezeken mindig röhögnöm kell.
Az erre szakosodott tolvaj cégek (Quantis, OVB stb.) a legalja. Akkor már inkább az Allianz. Ott is a lehúzós szart kell árulnod, de legalább a cég logója mögé lehet bújni, mert az valamelyest komolyságot sejtet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!