Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan érjel el,hogy a főnököm...

Hogyan érjel el,hogy a főnököm bejelentsen?

Figyelt kérdés
Alkalmi munkával dolgozom bölcsődében,ami magán. Főnök asszony nem jelent be mert belehalna a több százezres fizetése mellett... Ha bejelent a járulékot a fizetésemből levonja. Ti mit tennétek?

2020. dec. 8. 11:09
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak a fizudból van, pluszban is kell fizetnie adót. Amúgy ha nem akar bejelenteni, akkor nem is fog. Meg lehet fenyegetni, de nem biztos, hogy eredményes lenne a jövőbeni munka úgy.
2020. dec. 8. 11:15
 2/17 anonim ***** válasza:
94%
Elmennék máshova dolgozni
2020. dec. 8. 11:15
 3/17 anonim ***** válasza:
69%

"Meg lehet fenyegetni"

Ha alkalmi munkavállalóként bejelenti, és annyit dolgozik csak amennyi előírtan lehet akkor nincs mire fel fenyegetőzni.

2020. dec. 8. 11:26
 4/17 anonim ***** válasza:
61%
felmondanék
2020. dec. 8. 11:26
 5/17 anonim ***** válasza:
57%
#3 - ofkorsz így van, bár én a kérdésből azt szűrtem le, hogy rendesen dolgozik, de csak alkalmiba jelentik. Ám lehet én értettem félre akkor a kérdezőt.
2020. dec. 8. 11:32
 6/17 anonim ***** válasza:
57%

Mond meg neki normálisan, hogy legalább napi bejelentővel jelentsen be, mert így nem vállalod. Ezt még most, az elején közöld vele.

Gondolj bele, ha netán hoppon maradsz és munkanélküli leszel, még segélyt sem tudsz kérni ugyanis hivatalosan nincs ledolgozott munkaidőd.

Annyiban segíthetsz neki, ha már ilyen zsugori nyanya, kikeresed hol lehet ezt megtenni (telefonon, applikáción, nyomtatványom keresztül is be lehet jelenteni, ahol meg kell adnia az adószámod stb.)

Így neki utána sem kell néznie, ha ez lenne a kifogása.

2020. dec. 8. 11:49
 7/17 anonim ***** válasza:
57%
Ja, egyébként napi bejelentés mellett sajnos már a TB sem jár, amit külön fizetned kell.
2020. dec. 8. 11:50
 8/17 anonim ***** válasza:
57%

Egyszerű elérni. Amíg nem jelent be, addig nem mész dolgozni

Persze, ha nem vagy alku pozícióban, akkor szívás.

2020. dec. 8. 11:56
 9/17 A kérdező kommentje:
egy honapban 15napot be vagyok alkalmival jeletve de minden nap itt vagyok, ha kerem a bejelentest 8oraban persze megteszi de akkor a jarulekot amit kell fizetni a bejelentes utan azt levonja a fizumbol,ami ugy edeskeves lenne
2020. dec. 8. 12:49
 10/17 anonim ***** válasza:
79%
Miért nem keresel mást?
2020. dec. 8. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!