Mit tennétek abban a helyzetben, amikor azt éreznétek, hogy hiába kapálóztok a gyári munka ellen, mégis csak az elutasítások jönnek?
Önéletrajz esetén már speciálisat csinálok, az adott álláshirdetésre vonatkozva. Ha kell, motivációs levelet írok, betartva a helyesírást, nem pongyolán fogalmazva és olyan érveket próbálok felsorakoztatni, amik valóban jók az állás szempontjából. Azonban jelenleg úgy fest a helyzet, hogy hiába kapálózok, semmit nem érek vele. Hiába küzdök, mégis lehet, 2 hónap múlva egy gyárban fogok kikötni, a soron.
Pedig próbálom ezt a jövőt elkerülni, mert nehezen viselem el a monotonitást, az egy helyben állást és az ilyesfajta, betanított munka számomra megkeseríti a mindennapjaimat, elmegy az életkedvem miatta.
Hány cv-t küldtél szét?
Mikor nekem nem volt munkám, a neten rákeresve kigyűjtöttem az összes adott profilú céget, és mind a 200-nak elküldtem. Nyilván nem egy címsorban, hanem külön-külön, hogy ne látsszon. Ez mindig bejött, mondjuk az én munkám eleve otthonról végzős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!