Mennyit keres egy kezdő C#fejlesztő?
Figyelt kérdés
Budapesten.2020. dec. 5. 22:42
1/7 anonim válasza:
Hány év tapasztalattal és milyen területen?
3/7 anonim válasza:
"Hány év tapasztalattal és milyen területen?"
:D :)
Bruttó 4-500 közötti induló.
4/7 anonim válasza:
Írd le, hogy milyen tudással rendelkezik. Mert nem mindegy, hogy a nyelv alapvető szintaxisát ismeri, vagy van még ott ASP.NET, SQL, WPF, Unity, vagy bármilyen tapasztalat. A szintaxis elég lehet egyetem mellett egy gyakornoknak az első helyre jelentkezésnél, a második egy juniornak is kell hogy menjen. A gyakornok keres 200-300 ezret 40 órában, a pályakezdő junior meg 300-400 ezret.
5/7 anonim válasza:
#4 vagyok, nettó számokat írtam, mert a gyakornok máshogy adózik és így összehasonlítható.
6/7 anonim válasza:
Le lehet pontozni meg ki lehet röhögni, de pénzügyi területen pl minden nyelvben 20százalékkal magasabb bérek vannak, mint máshol.
7/7 anonim válasza:
450-550 bruttó , attól függ hol.450 bruttót azért megadjak mindenhol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!