Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van itt olyan ember, aki...

Van itt olyan ember, aki freelancerként dolgozik? Mennyire jövedelmező, milyen a kereslet az online munkavégzésére? Meg lehet-e élni belőle?

Figyelt kérdés

2020. dec. 2. 16:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

#10:

1. Ha tényleges VA ismerőseid lennének, nem kezdted volna azzal, hogy titkárnő.

2. A #5-ös válaszomban, az első kérdésre rögtön ezzel a mondattal kezdtem:

"Ha jól csinálod, igen"

Én nem csak "mellékesen" álltam neki, nem korlátoztam Magyarországra vagy az EU-ra adóoptimalizálás címszó alatt, és nem a meglévő kapcsolataimmal szereztem az első munkáimat, illetve nem álltam hozzá semmihez úgy, hogy "hát nem biztos, hogy meg tudom csinálni, inkább nem vállalom el".

Én felmondtam a munkahelyemen (fél évre elegendő tartalékkal), elindítottam a vállalkozást, nyomattam a hirdetésemet (főképpen közvetlen e-mailekkel a cégekhez) a világon mindenhova (szó szerint).

A legeslegelső munkámnak konkrétan egy adatbázis készítését vállaltam el egy arab cégnek 10 órás csomagban, úgy hogy előtte életemben talán 2-szer nyitottam meg az MS Access-t.

Akkor értelemszerűn olcsóbb, bevezető árakon dolgoztam. A 10 órás csomag akkor 70.000 volt.

És még mielőtt megkérdeznéd:

Nem tudom, és nem is érdekel, hogy miért engem választana, egy helyi, vagy egy profi helyett. Ha engem választ, nem érdekel, hogy miért, ahogyan visszanézve sem foglalkozom azzal, hogy miért tette.

Vagy hogy miért bízna meg egy külső szolgáltatót, ha megcsináltathatná az alkalmazottak egyikével? Nem érdekel, így nincs is rá válaszom.

De műküdik, nem kis pénzem van belőle és ennyi.

Egy cégnek Dubaiban, ahol az átlag fizetés 21.500 AED (kb. 1.7millió HUF), kifizetni 70.000 HUF-ot, ami nagyjából 860 AED, nem nagy kunszt. Zsebpénz konkrétan.

Biztos megvolt az oka, amiért jobban megérte ez neki így.

3. Nekem félévente 1-2 magyar, és 4-5 EU-n belüli megbízásom van, minden más EU-n kívüli (akik értelemszerűen többet fizetnek).

A "jópár VA ismerősöd" közül melyikük erőlteti a közvetlen marketinget EU-n kívüli cégek számára (mert nekem is abból van a pénzem nagy része, így azzal lehet összehasonlítani)?

2020. dec. 6. 14:43
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
ritkán olvasok olyan butaságokat amiket az imént írtál, műkörmös a többszörösét keresi annak amit írtál, de te tudod
2020. dec. 6. 14:50
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
plusz az indiaiak bagóért megcsinálják mindezt, miért keresnének európai embert rá
2020. dec. 6. 14:51
 14/16 anonim ***** válasza:
89%

#12:

"ritkán olvasok olyan butaságokat amiket az imént leírtál"

- Csak éppenséggel nem tudod megcáfolni őket (mert nincs mit), illetve nem tudod bizonyítani, hogy "butaság" lenne, úgy hogy nem kérdőjelezed meg a személyemet ("pont te" érvelési hiba)!

"műkörmös a többszörösét keresi annak amit írtál"

- Nem tudom, de különösebben nem is érdekel, mert nem vagyok érintett a szépségipari szektorban. Ezért nem foglalkozom vele.

Bár nem tagadom, érdekelne, hogy hogyan tudna egy műkörmös egy hónapban, 151 bruttó munkaórával (valós munkavégzés 137 volt), NEM KATA-s egyéni vállalkozóként, NEM alkalmazottként, NEM egy már meglévő szalonban helyet bérelve, tehát abszolút a 0-ról, 0 külső segítséget igénybe véve, költségeket is beleszámolva, teljesen fehér pénzüggyel összehozni, hogy több mint 1.000.000 landoljon a zsebében.

#13:

"plusz az indiaiak bagóért megcsinálják mindezt, miért keresnének európai embert rá"

- Ennyit a szövegértésedről. Kifejtettem, hogy ez nem érdekel, és meg sem próbálok rá válaszolni. Nem keresem rá az okokat.

Jönnek a megbízásaim? Jönnek.

Fizetnek érte rendesen? Fizetnek.

Magyar viszonylatban jól keresek a befektetett idő és energia alapján? Nagyon is!

Akkor mégis mi a francért érdekelne, hogy miért nem mást választanak? Nincs rá okom, hogy érdekeljen.

2020. dec. 6. 16:00
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
jesszus de buta vagy. ritkán futok össze ennyire sötét emberrel
2020. dec. 6. 16:02
 16/16 anonim ***** válasza:

#15:

És továbbra is csak a személyeskedő beszólogatás jön, de cáfolat és saját állítások igazolása nuku. :'D

Értem én :'D

2020. dec. 6. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!