Van itt olyan, aki főiskolán/egyetemen tanult, mégsem a végzettségének megfelelően helyezkedett el?
Igen.
Egy piacképtelen szakon végeztem és jelenleg estin tanulok szakmát
Igazabol letezik ilyen. En most nagyon minimalisan dolgozom abban a mernoki szakmaban amiben vegeztem. Es tudod mit? Boldogabb vagyok, kevesbe gyomorgorcsos, hogy elengedtem azt, hogy mar pedig nekem mindenkeppen olyan teruleten kell dolgoznom ahol teljesen a szakmaban vagyok. Hasonlo a munkakor, mint egy muszaki elokeszito, de ez nem 100%-ban csak ehhez hasonlithato. 🙂
Nem azt mondom, hogy kesobb nem fogok valtani szakmaibbra de a 3 munkaevem alatt eddig ez tortent.
Alapvetoen kulfoldon a gyarban is vannak diplomasok es ok is hasonloan vannak csak 3 muszakkal es agy kikapcsolassal + jovedelmezobb fizetessel, mint most Te gondolom
Geográfusként végeztem, de egy percet sem dolgoztam a "szakmában"...
Mielőtt bárki beszólna, ezzel is el lehet helyezkedni, vannak ismerősök akik vízügynél, MTA-nál dolgoznak stb. Töbnyire a geoinfo a nyerő szakirány, szóval nem lehetetlen.
Miután végeztem raktáros lettem nagyon fos helyen, nagyon-nagyon szar fizetésért, majd egy élelmiszeripari cégnél lettem irodai dolgozó, hivatalosan informatikus, rendszergazda.
Azóta is ott vagyok, a fizetésen kívül igazából nincs gond a céggel. Most is járok egyetemi képzésre, de lehet nem fejezem be, otthagyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!