Szerintetek gáz ha egy nő autoszerelőnek akar menni ??
Nálunk volt egy, de annyira szivatták meg alázták a kollégák, hogy elment , azóta nem tudom hogy autószerelő e még.
Folyamat vicceskedtek vele, hogy hozza a kávét, mosogasson el, főzzön meg ilyenek csak autóhoz ne nyúljon. Meg néhány ügyfél is volt hogy vicceskedett hogy csak nehogy a csajnak adják oda a javítást mert akkor viszi máshova , nyilván félpoénoisan de szerintem sok helyen ez lesz.
Szerintem megprobalhatod. Mondjuk egy váltót nem fogsz tudni levenni azt garantálom , de érdemes megprobalnod egy 19es felnit gumival mert 15 kiló az is van és nem csak emelni kell hanem a helyére tenni . És ez csak egy kerek.
Menni fog de edzeni kellene.
Pont akartam írni, hogy nehéz fizikai munka. Azért egy kipufogó középrész is legalább 15kg, amit sajnos kézzel kell emelgetni, a váltót meg leengedni szokás, azért azt nem szokás csak úgy kétkézzel lekapkodni.
Szerintem, ha van egy erős műszaki érzéked és szereted a mechanikákat, akkor mindenképpen javaslom, hogy vágj vele.
Kérdező, nem felejtős a szakma, ha nem az akadályt, hanem a lehetőséget látod meg benne.
Ahogy a második is írta, nagyon sok nő nem szívesen viszi autószerelőhöz a kocsiját, mert tart attól, hogy flegma lesz vele, vagy lenézi őt a sztereotípiák miatt.
Ha vállalkozóként csinálod, és jól pozicionálod magadat, rengeteg ügyfeled lehet, mert nagyon sok olyan autótulajdonos nő van, aki adott esetben egyedül él, és saját magának kell szervízbe hurcolnia az autóját.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!