Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Megtudnál élni minimálbéres...

Megtudnál élni minimálbéres fizetésből és ha nem miért nem?

Figyelt kérdés
2020. nov. 28. 18:05
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Ki írt olyat, hogy vállalkozás? Nem is arról volt szó.

Ostoba...

2020. nov. 29. 10:28
 22/28 anonim ***** válasza:
60%
Oh, többet dolgoztam gyárban, mint gobdolnád. De azt is tudom, hogy ezek a beállítások nem szakértelem meg hasraütés alapján működnek, hanem van egy mérnök, aki meghatározza, és leírja a dokumentációban. Ezt elolvasni még nem truváj.
2020. nov. 29. 10:34
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy te droid voltál, még vannak olyan gyárak, ahol gondolkodni is kell.
2020. nov. 29. 10:46
 24/28 anonim ***** válasza:
30%
Jah, voltam, csak továbbtanultam. Azóta tudom, milyen az igazi gondolkodás.
2020. nov. 29. 10:50
 25/28 anonim ***** válasza:
Kétlem. :D
2020. nov. 29. 10:53
 26/28 Hozé don Padrafos ***** válasza:
52%
Igen, ha soha nem kéne betegségre, meg k-csög szomszédok miatt ügyvédre költenem a dupláját, meg a szüleim is nem 60 meg 90 ezer nyugdíjat kapnának a 38 és 42 év munkájuk után, hanem legalább 200-at fejenként. Akkor kijönnék a pénzből. A hobbim alkotó természetű, minimális költséggel jár, és mindent, amit tanulok belőle, a munkámban hasznosítok. Igénytelen vagyok, biciklivel szeretek járni, teszkóból öltözöm, nincs párom, nincs családom, nem bulizom. Mostanában 400 ezerből alig jövök ki. Mit csinálnék 3 gyerekkel? A gyámhatóság hamar vinné őket.
2020. nov. 29. 17:13
 27/28 anonim ***** válasza:

Az albérlet rám eső része rezsivel 75.000. Maradna 40.000? Ételt még ki is hoznák otthon főzve, de se a bérletem, telószámlám, vitaminjaim, háztartási dolgok, esetleges elhasznált ruháim már hogy lennének meg?

Ha ingyen lakhatnék, akkor kijönnék, de mint írták az csak vegetálás lenne. Félrerakni ebből nem hiszem, hogy tudnék 5000nél többet havonta.

2020. nov. 29. 21:06
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

Szüleimmel élek, szóval kijönnék simán. Nagyjából semmire sem költök így sem, a legnagyobb kiadásom a hétvégi "züllés" haverokkal, meg néha veszek egy-két dolgot (telefon, laptop, gépalkatrész) vagy elmegyek egy-egy fesztiválra. De ezek eseti kiadások. Annyi változna, hogy ennyi pénzből kevesebbeszer járnék el otthonról és nem vennék még ennyi mindent sem.

Amúgy biciklivel járok dolgozni, függőségem nincs (csak hétvégente gyújok rá, de soha nem szoktam rá, pedig 10 éve úgymond dohányzom), tartozásaim sincsenek és kajára sem kell nagyon költenem, mert olyan helyen dolgozom, ahol végtelen mennyiséget tömhetnék magamba :D

Gyerekem, barátnőm szintén nincs, nem is lesz soha egyik sem, tehát ez sem költség.

2020. nov. 30. 14:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!