Gyakornokok! Nektek, hogy működik most a munkátok a covid idején?
Figyelt kérdés
Nekem be kell járni, de én szeretek bejárni mert jó a csapat és legalább nem kell egész nap otthon ülnöm.2020. nov. 25. 06:07
1/3 anonim válasza:
A cégtünktől még tavasszal elküldték határozatlan időre az összes gyakornokot, viszsakértéka laptopokat, etc, de fel nem mondtak nekik (kb fizetés nélküli szabadság). Nem votlak egyébként produktívak, inkább előfejlesztés, side-projekteket csináltak.
2/3 anonim válasza:
Nálunk az első lendülettel felmondtak az összes gyakornoknak, köztük nekem is.
3/3 anonim válasza:
Márciusban én is gyakornok voltam még, korábbi munkahelyen és nekünk is egyből felmondtak. Azóta máshol vagyok már nem gyakornokként, de itt többségében home officeból vannak, néha be kell menni ha olyan dolguk van, amit csak bentről lehet elintézni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!