Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A covid miatt már másodjára...

A covid miatt már másodjára állunk le a munkával (nem vendéglátás) és teljesen bizonytalanná vált az anyagi helyzetem. Kíváncsi lennék hányan vagyunk így még idén?

Figyelt kérdés

Tulajdonképpen ez egy fura helyzet, mert váltani nem válthatok, mert szeretem a munkahelyem és hűséges szeretnék maradni hozzá, viszont ezekkel a leállásokkal meg nem tudok mit kezdeni. Már másfél éve próbálkozunk a babával is ezért sincs kedvem új munkahelyet keresni, bár igazából a jelenlegi állás szerint megint max jövő nyáron lesz rendes fizetésünk..

A márciusi bezárás után októberben kaptunk először rendes bért.

Kicsit fura, hogy itt gyakorin úgy látom nem nagyon vannak hasonló jellegű kérdések, de mégis érdekelne, hogy akik hasonló helyzetben vagytok hogy élitek meg?

2020. nov. 20. 10:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
74%

nincsenek hasonló kérdések mert az emberek nem empatikusak. Mindenki csak kapkodik a saját javára. Gyűjt és kapzsi, lesza.rják ha elveszited a munkád, inkább hibáztatnak szidnak hűlyére vesznek, csúfolnak, károrvendőek, stbstb ezt mind megtapasztaltam ezen az oldalon is.

Nekem volt több kérdésem ezzel a témával kapcs.ban , én is így jártam. De megértést? azt nem kaptam. Pont összejött a baba amikor igy jártam és itt tanácsoltak"szuper okos" ötleteket h vetessem el stb stb tehát öljem meg magzatom mert miből tartom el, minek nekem gyerek ha ennyire FELELŐTLEN vagyok blabla.

Tehát lehúztak rendesen.

Végűl kicsit nagy pocakkal már , de mégis sikerűlt egy Isteni csoda folytán állást találnom csodás módon. Ígyhát lesz csedem is, látod ne aggodj sosem, minden Isten kezében van és megsegít ha kéred

2020. nov. 22. 12:42
 12/13 A kérdező kommentje:
:) igen én emlékszem a történetedre és akkor is mi már egy hullámhosszon voltunk..:) Hát igen..úgy látszik , csak minket érdekel ez a téma, hogy kivel mi a helyzet, hányan vannak vajon így..
2020. nov. 22. 13:46
 13/13 anonim ***** válasza:
igen..😒
2020. nov. 22. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!