Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Kötelessége fizetni a munkálta...

Laci199 kérdése:

Kötelessége fizetni a munkáltatónak rezsi hozzájárulást a home office-ban dolgozóknak?

Figyelt kérdés
Párom lassan egy éve dolgozik itthonról, de még csak szóba sem került hogy a munkáltatója hozzájáruljon a rezsiköltségekhez. Kötelessége a munkaadónak vagy nem?

#Home Office #rezsi hozzájárulás
2020. nov. 19. 16:20
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
És ha nem ad ruhapénzt, mert ugye megjelenni sem kell? Akkor lesz koppanás. Vagy kicsit lecsökkenti a cafeteriàt. Na az a szívás, nem a villany meg a fűtésszámla. A net gondolom úgyis ment ho nélkül is..
2020. nov. 20. 13:40
 12/21 anonim ***** válasza:
Fizethet, de nem köteles. Velünk konkrétan aláírattak egy papírt arról, hogy a home office ideje alatt nekünk magunknak kell fizetni teljes egészében otthon a rezsit, internetet, és a munkaadó ebbe nem száll bele egy fillérrel sem. Aki nem írta volna alá, annak be kellett volna járni dolgozni az irodába. Persze nem volt olyan egy sem, aki nem írta alá. :D
2020. nov. 20. 16:45
 13/21 A kérdező kommentje:
Jézusom...
2020. nov. 20. 17:40
 14/21 anonim ***** válasza:

Miért hüledezel??

Leírták korábban, hogy bőven pozitív szaldója van számodra anyagilag az otthondolgozásnak!

2020. nov. 20. 18:23
 15/21 anonim ***** válasza:

Tulajdonképpen mit szeretnél? Home office nem a vírus eredménye. Van, ahol évek óta előírja a munkahely, hogy %-ban kötelező az otthoni munka.

Én még senkitől sem hallottam, hogy pénzt kért volna azért, hogy otthon lehet. Mindenki örült neki.

2020. nov. 20. 21:41
 16/21 A kérdező kommentje:
2020. nov. 21. 01:44
 17/21 anonim ***** válasza:
A cikk szeptemberi, ebből azóta se lett semmi. Távmunkára most átmenetileg adható, de nem jár automatikusan.
2020. nov. 21. 08:50
 18/21 anonim ***** válasza:
Menjen be a munkahelyére ahogy sokan mások, és akkor nem lesz ez a probléma. Dolgoztam én is otthonról s fel sem merűlt bennem ez a kérdés. Tudtam ha felhozom ezt a vezetőimnek a válasz az lett volna h akkor be is lehet jönni az irodába. S teljesen igazuk van. Eleve a lojalításukat is értékelni kellene h hány cég bele ment ebbe h otthonról dolgozhassanak itthon ez kiváltság egyenlőre.Nem még elégedetlenkedni. Olvasom sok helyen h nyüglődnek az otthoni munkavegzes miatt. Az egyik befásúlt, a masik 15 kilót felszedett a harmadik unatkozik. Be is lehet fáradni dolgozni ahogy sok mas honfitarsunk is teszi. S nem rinyál.
2021. jan. 1. 11:21
 19/21 A kérdező kommentje:
És akkor most én jövök...Gondolkoztam hogy egyáltalán érdemes-e ide bármilyen választ is írnom, de most már csak megteszem. Január 1-jétől bruttó 16100 Ft-os rezsihozzájárulást kap a párom és én is :) A kérdésemet pedig ha még egyszer lennének szívesek átolvasni és értelmezni az "igen kedves széles-szűk látókörrel rendelkező" kommentelők némelyike, akkor láthatják hogy nem személyes minősítgetésre és ítélkezésre voltam kíváncsi, hanem hogy vajon adható-e, vagy sem. Se nekem, sem a páromnak nincs gondja a munkába járással, nem mi választottuk a Home officet, bezárták az irodát, csak távmunkában dolgozhatunk. Elképesztő volt olvasni a folyamatosan ömlöngő arroganciát, kioktatást, beképzeltséget. Nagyon REMÉLEM hogy nem a nagy magyar átlag hozzászólásait olvashattam...
2021. jan. 1. 19:30
 20/21 anonim ***** válasza:

Olvasd el még1x a rendeletet mielőtt fejben elköltöd a lóvét! 😂

A 16100 ft szja-ját írják jóvá, nem az egész 16e-t!

2021. jan. 1. 19:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!