Milyen állást tudnék találni ilyen előélettel és végzettséggel?
Tavasszal fogok végezni a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen, mint közigazgatás-szervező, de inkább a közigazgatáson kívül képzelem el a karrieremet. Szakmai gyakorlaton voltam helyi önkormányzatban, az Emmiben is, diákmunkákat pedig szinte végig csináltam az egyetem alatt (gyári, raktári munka, ügyfélszolgálat). Angolul felsőfokon beszélek. De a közigazgatás sajnos nem jött be nekem, nem tetszik a közeg, nincs kihívás, meg a gyakorlat alatt is mondták a kollégák, hogy inkább próbálkozzak a piaci szférában. El is fogok szerintem kezdeni egy gazdasági mesterképzést a Corvinuson, de az még plusz 2 év mire elvégzem és addig is kell majd valamit dolgozom, sajnos a szüleim nem tudnak eltartani, meg nem is bírnék nem dolgozni. De ezzel a végzettséggel milyen esélyeim vannak a privát szektorban munkát találni? És milyen munkákra lenne esélyem? Ilyen titkárnői meg SSCs munkák nem érdekelnek. Olyan munkahely kéne, amelynél van kihívás, tanulási, fejlődési lehetőség, ahol majd a közgáz Msc megszerzése után is maradhatnék.
F/22
Milyen közgáz mesterre mész?
Én is ugyan ebben a helyzetben vagyok... Másodéves vagyok közig-szervezőn, de már most tudom hogy nem akarok benne dolgozni.. Dögunalmas aktatologató munka, nevetségesen alacsony fizetésért.. Megélni nem lehet belőle.
Én leginkább azon gondolkodok, hogy szakmát tanulok
De ez biztos, hogy felvesznek? A felvi pl nem említi a közigazgatás-szervezőt.
" pontban meghatározott kreditek teljesítésével elsősorban számításba vehető: a gazdaságtudományok képzési területről a gazdálkodási és menedzsment, az emberi erőforrások, a kereskedelem és marketing, a pénzügy és számvitel, a turizmus-vendéglátás, az üzleti szakoktató, az alkalmazott közgazdaságtan, a gazdaságelemzés, a közszolgálati, valamint társadalomtudomány képzési területről a nemzetközi tanulmányok alapképzési szak."
Csak mert én is gondolkodom, hogy ilyesmi mesterre elmennék, de kétségeim vannak, hogy felvesznek e egyáltalán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!