Milyen bártenderként dolgozni Ausztriában?
Magabiztos német és angol nyelvtudás megvan már.
Kell papír is róla?
Elég egy tanusítvány egy tanfolyamról?
Mennyi tapasztalat kell?
Mennyit lehet keresi? Borravaló mennyi?
Köszi.
"Sok ilyen rosszindulatú ember van kint is, akiknek nem jön össze az élet és irigykednek."
Igen a fent leírtak szerint valószínűleg csak én is irigykedek, mert nem jött össze kint az élet.:) Az 1-es válaszoló által leírtak alapján van is mire irigykedni, hiszen egy robotmunka az egész rettenetes hajtásban. Itthon megkeresem normális munkával az általa leírt összegeket így aztán rettenetesen bánom, hogy nem dolgozhatok külföldön.
A múlt szezonban ennyit tettem félre. Számoljunk már egy kicsit.
Heti 45 órában 5 nap melóval kerestem 1600 Eurót. Plusz a jatt kb havonta 250 Euró (volt, hogy több volt, de legyen ennyi az egyszerűség végett). A túlóráimat kiadták nem fizették ki.
Ez 1850 Euró eddig havonta. Kajára, szállásra, netre nem költöttem mivel ezt a szálloda állta. Erre még rájön a szezon pénz ami 1 havi fizud. +1600 Euró/5 hónap = 320 Euró. 1850+320=2170 Euró az mai árfolyamon 782 688 Forint havonta. Mi ezen a mese habbal?
Ebből is látszik, hogy nem értesz hozzá.
Nézd meg, hogy mennyit keres egy báros:
shorturl.at/kN024
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!