Mi a különbség a nettó és bruttó fizetés között?
Figyelt kérdés
tudom sok ilyen kérdés volt már,de most tiszta ideg vagyok,most érkezett meg az sms,hogy rajt van a fizetés,viszont elképesztően kevés, a bruttó alapbérem 89500 forint ehhez képest kaptam 70 valahány ezret,a nettó az nem az,hogy abból még vonnak le? és a bruttót kapom kézbe,vagy rosszul tudom? és ami még bosszantóbb,hogy az előző hónapban kaptam 2 hétre 44 ezer forintot,mivel hónap közepén kezdtem dolgozni,most meg az egész hónapra kaptam 70 valahány ezret,nem értem ma megyek dolgozni,de ott olyan cirkuszt csinálok pici gyerekem van! nem mindegy,hogy 70 ezret vagy 89 ezret kapok:(2010. aug. 10. 13:57
11/13 anonim válasza:
A nettót meg arról lehet megjegyezni akkor hogy ne ez az enyém? :)
12/13 anonim válasza:
A bruttó b-vel kezdődik a nettó meg n-nel.
A b előrébb van az abc-ben, mint az n, ezért a bruttó a nagyobb.
Sok ilyen van ahol az abc-t lehet segítségül hívni. :)
13/13 anonim válasza:
én meg ugy jegyzem meg h NEtto ebből már NEm vonnak le,ez az enyém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!