Mit jelent az hogy távmunkában az SZJA-mat elszámolhatom költségként? Azt hogyan kell és kinek kell benyujtani? És visszaigényelhetek akkor belöle?
Én mint sima mezei alkalmazott, nem vagyok cég.
Az uj SZJA adotörvény szerint a (szerzödéses)távmunka alatt, igazolás nêlkül elszámolhato költség a "szerzödésben foglalt összeg) ha a munkavállalo a tavmunkaval összefüggésben más költséget nem számolt el.
Mit jelent a költségelszámolàs?
9 az összege van maximalizàlva. Kaphatsz x összeget, de maximum 16 ezret. Ennyi.
A fönököm mindig össze vissza jelentget lehet most is agyal szerzödes modositasban.
Es nekem is kedvez megvan beszelve.
Pl ha majd hitel kell hàzra be fog jelenteni x honapra magasabb bèrbe.
Most 6 orara vagyok bejelentve es fel akarna jelenteni 8 ba is.
Allandoan variàl vmit.
Mivel megesik hogy otthon is dolgozom, igy lehet külön fogalmazni is akar tavmunkás szerzödest is, plane ha kedvezmények járnak vele.csak körbe kellene jàrni a temàt, mert valoban màs a tavmunka màs a home office és más a covid miatti kenyszer tàv is stb.
Mivel mindent rám terhel azaz nyomozzak ki én minden jogszabàlyt lehetöséget, ràm, aki nem is ért hozzà, de ugye az én érdekem is, igy nyomozok.
Köszi a sok hasznos tanácsot.
Ugy vettem ki ez vmi megnövekedett rezsiköltségre vonatkozna. Én nem fogom számolgatni mennyi áramor fogyaszt egy laptop es hasonlokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!