A "felnőtt párkapcsolatok" kategóriában előforduló sok anyagias kérdés miatt feltenném a kérdést. Mennyit kerestek?
Figyelt kérdés
2020. nov. 6. 23:40
11/20 A kérdező kommentje:
#10 Ez egy anonim oldal, és pisztolyt sem nyomtam a fejedhez.
2020. nov. 7. 15:51
12/20 anonim válasza:
Világos, csak elég proli dolog mások pénzét számolni.
13/20 anonim válasza:
Nettó 1,5 millió Kőműves vagyok
14/20 anonim válasza:
Szerintem reálisan nézve az átlag vidéken minimálbér (nettó 140 körül)
Pesten 250 kb. az átlag
17/20 anonim válasza:
"Normálisabb kultúrákban sértésnek veszik, ha idegenek a zsebükben turkálnak, csak jelzem."
Normális kultúrában épp hogy el lehet mondani, mert nem neveznek rögtön csalónak meg kizsákmányolónak, ha egy százalékkal a minimálbér fölött keresel.
18/20 anonim válasza:
20 éve a pályán két szakirányú diplomával 210 bruttó/140 nettó.
19/20 A kérdező kommentje:
#18 Tanár vagy?
2020. nov. 16. 22:46
20/20 anonim válasza:
1m+ de külföldön élek évek óta, és annak ellenére milyen jól hangzik itt megélni is 3x annyi mint otthon. De azért kényelmesen élek megvan mindenem,csak mondom,hogy itt nem annyit ér mint Mo.-on
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!