Van olyan aki feladta már a munkakeresést?. Vagy hogy munkanélküliként nem kapja a helyét? Ilyenkor mit csináltok?
Ez az egész nagy bajhoz fog vezetni. Elégedetlenséget és ebből kifolyólag sok sok rosszat.
Sok oka van ha vki nem talál állást.
Amíg én sosem voltam munkanélkuli nem tudtam milyen.
Itt már nem segítőkészek az emberek mindenki csak magának él és h gyűjtsön. Aki nem tud azt lenézik.
De ez már nevelés és karakter kérdése. Könnyebb semmibe venni a másikat
Nem követelőzik senki. Én még sosem hallottam. Nem gyerekek vagyunk h követelőzzünk.
Ha megértéssel vagy a másik iránt legtöbb esetben meglehet érteni a másikat is.
Kivétel az aki sosem dolgozott és nemis akarna dolgozni .
Aki nem kap munkát, annak legtöbbször a hozzáállásával van baj, azaz nem akar dolgozni, vagy nem tud.
Én építőiparban dolgoztam májusig, 8 órában 40 ezret kaptam (feketén), többet már nem tudott fizetni a vállalkozó, és jött egy jobb lehetőség, így eljöttem.
Persze amíg ott dolgoztam, láttam (és a főnök is), hogy én a 8 órát telibe lenyomom (se evés, se cigizés, se telefonozás), a többiek meg csak tengtek lengtek, persze hogy nem produkáltak eredményt, és így a napi 16-20 ezer fizetésük a vállalkozó szemében pénzkidobás volt... HOZZÁÁLLÁS KÉRDÉSE
30/F
14-es vagyok - jól lepontoztatok :)
A HOZZÁÁLLÁS a lényeg - nem kell feltétlenül az építőiparban dolgozni.
Tavaly titkárnőt kerestem (építőiparba, de adminisztratív dolgokat intézni), volt a teljesen buta, és aki nem akart dolgozni (kint cigizett, vagy a telefonját nyomkodta) - tizenvalahány próbanap után már nem volt hozzájuk türelmem...
Ekkor elmentem egy komolyabb vállalkozóhoz állásinterjúra, és egy az egyben közöltem: "Én is ezt csinálom, ha találnék egy normális embert, aki tud dolgozni, nem lennék itt! Elvállalom 40 ezer / 8 óra díjért, és diktálok egy tempót, amit más nem tud nyújtani!" Röhögött, majd felvett - pár nap után már én voltam a minta (úgy ösztönözte a többieket).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!