17 éves lánynak mi szerepeljen a kézzel írott önéletrajzába?
Leírod néhány sorban, hol tanultál eddig, milyen tagozaton, miylen nyelvutdásod van, van-e esetleg tapasztalatod diákmunkával, van-e nyelvtudásod, hobbid stb. Persze mindezt egymás alá, nem összefügő szövegként.
Kb. így:
Ami azt az önéletrajz mintát illeti, a kutya se kíváncsi a hobbijaidra szerintem. Hacsak nem kapcsolódik a munkához. Mondjuk annak, aki egy extrém-túravezető pozícióra jelentkezik, annak nem hangzik rosszul a hegymászás, de amúgy meg senkit nem érdekel.
(hallottam már olyanról is, hogy valaki azt írta be hobbihoz, hogy egy cégnél dolgozom másodállásban... áááúúú!)
Semmit, ha nincs mit. Hülyeségeket nem muszáj beírni, csak azért, mert szerintük az az elvárás.
Sportot, meg hasonlót is csak olyan mellékgondolattal szoktak beírni, hogy ha azt írom be, hogy kézilabda, akkor abból arra következtetnek, hogy jó csapatjátékos vagyok...
Én beirnám, hogy mikor és hogyan vesztettem el a szüzességem.
Az biztos tetszene nekik.
(Ezt magamra értettem, nem rád, bocsi)
Ez azért már tényleg vicc.
Diákmunkához önéletrajz.
Hová süllyedünk még?
Köszönöm az értelmes válaszokat!
Nem, nekem még nem tanították. 10. osztályban tanítják ha jól tudom. Én pedig most leszek tizedikes mivel angol nulladikosként kezdtem... :)
(Ezt nehogy így beküld, a neved írd át előtte)
Dzseniffer vok 171/52 szőke.
Anyu is szőke és úgytudom h 1 irodába dolgozik
Apu nem él velünk de naon erős és naon cejcsizik engem XDXDXD
Huggom 3 évvel fiatalab de nem vagyunk jóba
Szeretem: romantikus sorozatok, tengerpart, zene, táncz
Kinem állhatok: nagyképű pasik, monoton meló
Hobbim: szolizás, fogyókúra, vásrlás, pasizás
kedvenc szinem: türkiz, pink, padlizsán
zenéim: DJx, DJy, DJz...
Sok pénzre lenne szükségem, naon kéne ez a munka lécci-lécci-lécci <3 <3 <3 LOL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!