Nagyban eltérőek a bolti árak Szlovákiában,a magyar árakhoz viszonyítva?
Tescoban Tatra Teát nyáron 11-15 euroért, 0,7-es Jagert 9 euroért vettük Pozsonyban.
Nem akciósan meg kb ugyanannyi lett volna, mint itthon. :-)
Az alkohol nem a legjobb példa, mert más adók vonatkoznak rá, de hasonló vagy drágább is mint itthon.
Az egyéb termékek olcsóbnak tűntek, bár 2 hónapja voltunk kint és még mindig 1 euró 300 ft a fejembe, szóval meglepődtem, amikor egy kindertojás ott csak 0,5 euró volt, de az még így is olcsóbb mint itt.
#1:
Jujj Tátra Tea...Legrosszabb élményeim egyike :D
Először kóstoltam, úgyhogy kollégám mondta, hogy "hígítsuk fel".
A rohadékja összeöntött 5cl Tátra Outlaw-t (asszem magyarul Betyáros) ami 72%-os, és 5cl Bleu Brut kék abszintot (amit egyébként imádok) ami 80%-os.
Majd a decit húzóra kellett meginni.
Éhgyomorra voltam már a nap végén.
Nagyjából 3 perccel utána a tudatom egy új síkra emelkedett :D
Ráadásul éjjel, háton alva jött vissza, úgyhogy majdnem sikerült meg is fulladnom álmomban.
NE igyatok tátra teát! :'D
Dehogyisnem :-)
Jó az, csak igen, nem a 72-el kell kezdeni. Anno nekem is hígítva adták, 62-est Canada Dry-al. Sunyi tud lenni, mert itatja magát.
Mi felvásároltunk nyáron ezekből komplett kollekciót iylen árakon - bele értve a második szériát is, de nem érte meg az őszt, hogy haza is hozzuk, hetente kellett vásárolni/pótolni hozzá. :-)
Mondjuk én a Kofolával vagyok így, hogy nem bírom, de a Medovina jöhet :-)
Más termékekből, meg pl suli kezdés előtt volt hogy felpakoltunk 49 centes 10 darabos színesceruza készletből, 5 euros tolltartókból, meg 20 euros hátitáskákból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!