Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egyetem első évében mennyire...

Egyetem első évében mennyire nehéz külföldi nyári gyakorlatot találni?

Figyelt kérdés
Szeptemberben kezdtem el az egyetemet és nyáron szeretnék külföldön dolgozni, lehetőleg olyasmit, ami kapcsolódik a tanulmányaimhoz. Erre mennyi esélyem van? Nemzetközi gazdálkodás szakon vagyok.

2020. okt. 31. 09:57
 1/3 anonim ***** válasza:
Nagyon
2020. okt. 31. 10:10
 2/3 anonim ***** válasza:
Amit én tudok, az elten a nemzetközi gazd szak 7 féléves, de lehetett külföldi gyakorlatot is választani egyetem támogatása segítségével. Viszont nem első évben! Nem fogsz tudni még semmit annyi idő alatt, max 1-2 alap dolgot. - kivéve ha van előképzettséged. Ha nincs, akkor már inkább erasmusra menj ki egy félévet. Bár addig ki tudja, hogy alakul a helyzet.
2020. okt. 31. 11:37
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem a szakeépítesedhez kötött munkakörben e tudsz helyezkedni bárhol, ha jól beszéled a nyelvet, de célszerűbb olyat keresni, ahol utána is tudnak már a diplomával is alkamazni.

Én most vagyok Vendéglátás-Turizmuson BSC-n tavaly szeptemberben kezdtem, tavasszal passziváltam magam és 400 órás külső gyakorlatnak elfogadták a külföldi munkaszerződést szezonáilsan azt kezdtem el idén, de a covid közbeszólt. Most online csinálom a kollukviumokat ebben a félévben nappalin mellette kint voltam/vagyok, és újra indult az élet is itt kint.

Voltaképp nem veszítettem semmit, mert ezt meg utolsó féléven csak beírják hogy kész van, akkor meg csinálom azt, amit előző félévben kellett volna teljesíteni kreditben.

Nyáron meg helyettesíteni ugyanúgy ki tudok járni.

2020. okt. 31. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!