Miért tekintik sokan életcélnak és sikernek azt, hogy egy multinál dolgoznak kevés fizetésért és építik a karrierjüket?
Figyelt kérdés
2020. okt. 28. 21:47
1/34 anonim válasza:
Miért kell megkérdezni újra? Ha nem akarsz multinál dolgozni, ne tedd. Ha 20szor mekérdezed az miért jó?
2/34 anonim válasza:
Miert szerepel tenykent a kerdesben, hogy csak keves penzert dolgozhat valaki multinal?
3/34 A kérdező kommentje:
Hát, mert mennyir adnak egy multinál? Kb 300-600 között?
2020. okt. 28. 22:16
4/34 anonim válasza:
Milyen munkakorben?
Milyen tapasztalattal?
Bruttoban vagy nettoban?
5/34 anonim válasza:
Kíváncsi lennék kérdező te mennyit keresel
6/34 anonim válasza:
Mert amikor te majd 50 évesen lerokkansz gerincsérv miatt, és nem tudsz többet burkolni, a multis akkor is eldolgozgat kényelmesen otthonról a "kevéske" pénzéért.
Btw nem tudom, 600 nettó hol számít kevésnek.
7/34 anonim válasza:
6os vagyok. Nekem ez amúgy kényelmet jelent. Nem kell aggódnom, mikor apadnak el a megrendelések. Vagy úgy ugrálni ahogy a kamara vagy Orbán fütyül.
8/34 anonim válasza:
Akkor menj ez b.dmeg a csóró magyar vállalkozóhoz dolgozni.
Majd az többet fizet. Be sem fog jelenteni.
A multik a legstabilabb munkahelyek. Jó a kínai és az indiai tulajdonos az tényleg felejtős.
9/34 anonim válasza:
Én sem értem. Lennének inkább online networkerek. Kappa
10/34 A kérdező kommentje:
Villanyszerelésből vagy szobafestésből a multis fizetés 2x-esét vagy többet is meg lehetne keresni
2020. okt. 28. 23:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!