Egy állásinterjúnál az alábbi még nem baj?
Figyelt kérdés
Skype interjún voltam egy multinál, a telefonomról, és egyszer csak megszakadt a vonal. Fel is hívott a HR lány, mondta, hogy várnak vissza. Végül a laptopomról megoldottam. Egy IT cégnél ez jó pont, ha meg tudtam oldani ezt a malőrt? (A telefonom gyengélkedett.)2020. okt. 28. 15:10
1/8 anonim válasza:
Szerintem ők most azt hiszik, hogy egy zseni vagy, szóval biztos jó pont.
2/8 A kérdező kommentje:
Mire hiszik azt? :)
2020. okt. 28. 15:20
3/8 anonim válasza:
Szerintem ez általánosan elvárható. A jó pont a srác, akit interjúztattam, amikor elment az áram, de a gépe és a net ment tovább a saját UPS-én.
4/8 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint nem hibapontnak fogják fel :D
2020. okt. 28. 15:25
6/8 anonim válasza:
Nahát, be tudtad kapcsolni a gépedet? Wow!
Amúgy mínusz pont, ha a te oldaladon van a hiba és nem tudod előre kiküszöbölni. Tanulság: telóról nem interjúzunk.
7/8 anonim válasza:
Kajakra a telódról toltad az állásinterjút? :D
8/8 A kérdező kommentje:
Miért ne? Írták hogy bármelyikre töltsem le a skype business-t. Tudod, a megerősítő emailben.
2020. okt. 29. 08:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!