Auchanban milyen a fizetés illetve a munka?
Figyelt kérdés
Pénztáros és a teljes munkaidős árufeltöltő érdekelne leginkább ha valaki dolgozik ott vagy esetleg ismerőse van.2020. okt. 25. 20:39
1/9 anonim válasza:
Ismerősöm dolgozik ott aki szakács volt, de aztán jött a Covid-19 meg a vendéglátóipar tragédiája.
Ismerősömnek 3 gyermeke van, szóval azt mondta, hogy nála a bruttója a nettója, nincs semmi levonás, és így megéri neki, és elviselhetőbb a munka mint gazdaságos multiba, vagy ahol feleakkora az üzlettér, de mindenhová be kell állni és fülhallgatóval szaladgálnak egész nap..
Csemegepultosként dolgozik 250 felett 300 alatt kap mindennel együtt.
2/9 anonim válasza:
Az auchanban a bruttó a nettó ? Mivaaan ?
3/9 anonim válasza:
2. A gyerekek ( eltartottak száma) után van adó és járulék kedvezmény tudod.
Láttál már adóbevallást valaha?
Bérpapírt?
4/9 anonim válasza:
2: családi adókedvezmény miatt szinte megkapja a teljes bruttó fizetését nettóban.
5/9 anonim válasza:
De ez nem hiszem hogy Auchan specifikus.
6/9 anonim válasza:
5/ De senki sem állította, hogy csak ott van ez.
7/9 anonim válasza:
Ja jó. Csak írta hogy nála a bruttó a nettó nincs levonás ezért megéri neki. De akkor máshol is megérné neki, tehát ez egy hülye magyarázat hogy azért jó mert neki a nettó az bruttó hiszen máshol is ez lenne így az auchanhoz nem kötődik.
8/9 anonim válasza:
Bárhol megérné, ha bárhová felvennék egy szakács végzettséggel.
Dehát nem na.
9/9 anonim válasza:
Feleségem volt pénztáros a Dunakeszi Auchanba. Nincs fix munkaidő, a vásárlóktól függően összevissza kellett járni, pl egyik nap kezdesz reggel 7 kor másik nap 9 kor, vagy 16-21, következő nap viszont 10 óra munkaidő stb. Szünet a munkaidő alatt nehezen vehető ki. Ha késik a váltás (melegváltás van), akkor aki épp végezne, meg szívja, mert annak tovább kell maradni. Pl mi úgy osztottuk be a munkaidőket, hogy az oviba mindig valamelyikünk el tudjon menni a lányunkért, de többször is volt, hogy neki nem jött a váltása, maradnia kellett tovább, telefon meg nem lehetett nála, hogy szóljon nekem, vagy anyukámnak, hogy el kéne menni a gyerekért, volt, hogy hivtak az oviból fél 6 kor este, hogy nem jöttünk érte, akkor gyorsan elkértem magam a melóhelyemről, és mentem érte taxival, aztán bementünk tovább az Auchanba, ott volt a párom a kasszába, mondta, hogy nem jöhetett el. 2-3-adik ilyen eset után amikor megint benn akarták fogni, és mennie kellett volna a gyerekért, otthagyta az egészet amikor felhivták a benti telefonon, hogy megint maradjon tovább, ki szállt és felmondott. A fizetés is elég gyenge volt, illetve gyakran úgy kellett mennie nyitósnak, hogy még nem járt a busz, akkor bringával ment, télen is, esőben is, vagy úgy végzett zárósként, hogy már nem járt a busz, akkor azt a 8 kmert hazáíg legyalogolta. Olyan is volt, hogy végzett volna 7.30-kor este,vártuk haza, nekem kellett volna menni éjszakára dolgozni, de akkor is benn tartották, hogy maradjon mert sok a vevő, kevés a kasszás, már úgy mentünk be a gyerekkel este az Auchanba, hogy vagy eljön most vagy itt marad a lányunk vele a kasszába mert nekem is mennem kellett dolgozni, és az Auchan miatti lelépéseim miatt én már kaptam többször levonást a munkahelyemen. Mindig tiszta ideges volt munka után, hogy már megint valami nem jó vonalkód miatt vele balhézott a vásárló, ilyenkor hiába hívott őrt, azok a dísz őrök inkább elmennek más irányba, ha probléma van. Örülök neki, hogy eljött onnan. Ideiglenesen visszament még 1 év múlva 2 hónapra, de ugyanez a helyzet maradt, amikor megint benn tartották úgy, hogy neki mennie kellett volna a gyerekért, második alkalomnál felmondott azonnal. Többet remélem nem megy vissza oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!