Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Auchanban milyen a fizetés...

Auchanban milyen a fizetés illetve a munka?

Figyelt kérdés
Pénztáros és a teljes munkaidős árufeltöltő érdekelne leginkább ha valaki dolgozik ott vagy esetleg ismerőse van.

2020. okt. 25. 20:39
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ismerősöm dolgozik ott aki szakács volt, de aztán jött a Covid-19 meg a vendéglátóipar tragédiája.

Ismerősömnek 3 gyermeke van, szóval azt mondta, hogy nála a bruttója a nettója, nincs semmi levonás, és így megéri neki, és elviselhetőbb a munka mint gazdaságos multiba, vagy ahol feleakkora az üzlettér, de mindenhová be kell állni és fülhallgatóval szaladgálnak egész nap..

Csemegepultosként dolgozik 250 felett 300 alatt kap mindennel együtt.

2020. okt. 25. 21:44
 2/9 anonim ***** válasza:
2%
Az auchanban a bruttó a nettó ? Mivaaan ?
2020. okt. 26. 06:32
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

2. A gyerekek ( eltartottak száma) után van adó és járulék kedvezmény tudod.

Láttál már adóbevallást valaha?

Bérpapírt?

2020. okt. 26. 07:00
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
2: családi adókedvezmény miatt szinte megkapja a teljes bruttó fizetését nettóban.
2020. okt. 26. 07:01
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
De ez nem hiszem hogy Auchan specifikus.
2020. okt. 26. 08:32
 6/9 anonim ***** válasza:
5/ De senki sem állította, hogy csak ott van ez.
2020. okt. 26. 09:59
 7/9 anonim ***** válasza:
Ja jó. Csak írta hogy nála a bruttó a nettó nincs levonás ezért megéri neki. De akkor máshol is megérné neki, tehát ez egy hülye magyarázat hogy azért jó mert neki a nettó az bruttó hiszen máshol is ez lenne így az auchanhoz nem kötődik.
2020. okt. 26. 10:02
 8/9 anonim ***** válasza:

Bárhol megérné, ha bárhová felvennék egy szakács végzettséggel.

Dehát nem na.

2020. okt. 26. 11:45
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Feleségem volt pénztáros a Dunakeszi Auchanba. Nincs fix munkaidő, a vásárlóktól függően összevissza kellett járni, pl egyik nap kezdesz reggel 7 kor másik nap 9 kor, vagy 16-21, következő nap viszont 10 óra munkaidő stb. Szünet a munkaidő alatt nehezen vehető ki. Ha késik a váltás (melegváltás van), akkor aki épp végezne, meg szívja, mert annak tovább kell maradni. Pl mi úgy osztottuk be a munkaidőket, hogy az oviba mindig valamelyikünk el tudjon menni a lányunkért, de többször is volt, hogy neki nem jött a váltása, maradnia kellett tovább, telefon meg nem lehetett nála, hogy szóljon nekem, vagy anyukámnak, hogy el kéne menni a gyerekért, volt, hogy hivtak az oviból fél 6 kor este, hogy nem jöttünk érte, akkor gyorsan elkértem magam a melóhelyemről, és mentem érte taxival, aztán bementünk tovább az Auchanba, ott volt a párom a kasszába, mondta, hogy nem jöhetett el. 2-3-adik ilyen eset után amikor megint benn akarták fogni, és mennie kellett volna a gyerekért, otthagyta az egészet amikor felhivták a benti telefonon, hogy megint maradjon tovább, ki szállt és felmondott. A fizetés is elég gyenge volt, illetve gyakran úgy kellett mennie nyitósnak, hogy még nem járt a busz, akkor bringával ment, télen is, esőben is, vagy úgy végzett zárósként, hogy már nem járt a busz, akkor azt a 8 kmert hazáíg legyalogolta. Olyan is volt, hogy végzett volna 7.30-kor este,vártuk haza, nekem kellett volna menni éjszakára dolgozni, de akkor is benn tartották, hogy maradjon mert sok a vevő, kevés a kasszás, már úgy mentünk be a gyerekkel este az Auchanba, hogy vagy eljön most vagy itt marad a lányunk vele a kasszába mert nekem is mennem kellett dolgozni, és az Auchan miatti lelépéseim miatt én már kaptam többször levonást a munkahelyemen. Mindig tiszta ideges volt munka után, hogy már megint valami nem jó vonalkód miatt vele balhézott a vásárló, ilyenkor hiába hívott őrt, azok a dísz őrök inkább elmennek más irányba, ha probléma van. Örülök neki, hogy eljött onnan. Ideiglenesen visszament még 1 év múlva 2 hónapra, de ugyanez a helyzet maradt, amikor megint benn tartották úgy, hogy neki mennie kellett volna a gyerekért, második alkalomnál felmondott azonnal. Többet remélem nem megy vissza oda.
2020. okt. 26. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!