Ha az önéletrajzba nem írom bele a diplomát, akkor mit fogok mondani állásinterjún,mit csináltam 3,5 évig?
Nehogy azt mondják túlképzett vagyok
Gyárba szeretnék menni
Ja, 150 egy albérlet, több mint a fizetésem
Gyerekem hogy lesz ennyiből?
Nincs párom, szociális fóbiám van, így nem is lesz
A 200 még mindig 60-nal több mint a 140
Kulfoldon dolgoztam gyárba. Hollandiába .
Nekem nagyon tetszett a fizu is nagyon jó volt.
Szuper jó volt a csapat, jól éreztük magunkat, elment az idő hamar. Éjszakáztam is, de az volt a szerencse hogy ha nem volt kedved 5nap dolgozni akkor szolhattál előre h jövőhéten csak 4 nap szeretnél.
Diplomám van de nem cseréltem volna irodai vagy más munkával.
Nagyon sok pénzt tudtunk félretenni.
Amikor hazajöttem csodálkoztam h ithon annyira lenézett a gyári melo.
A mentalitás itt és kulfoldön ég és föld a kulömbség, ideje lenne már változtatni
"Nézd már meg a hirdetéseket: egy halom irodai munka van, ahol elég bármilyen diplomát felmutatni és érteni kell az alap Office programokhoz, viszont nettó 200-nál valószínűleg magasabb a fizetés."
Merre találhatók ezek a hirdetések?
Felénk nagyon kevés irodai munkát hirdetnek, azoknál is a garantált bérminimum a fizetés, de voltam interjún, ahol még annyit se akartak adni irodai munkára, és a túlóra elvárt lett volna ingyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!