Szerintetek mennyire valós ez a (munka) hírdetés? A Jobble oldalon találtam.
Reméljük nem emberrablás vagy ilyesmi. Túl szép, hogy igaz legyen, de mi van ha valós?!
Könyörgöm ne kössetek belém. Hálás köszönet.
Mi ebben a túl szép?
Az megvan, hogy heti 6 napon kell 10:00 től 22:30 ig dolgozni? Még akkor is, ha van 2 óra szünet napközben.
Ez nem túl szép, hogy igaz legyen, ez sajnos igaz.
Valós lehet, de ez a legaljább rabszolga munka nyugati munkákból.
Két dolgot nem szabad ha nyugatra mész dolgozni:
-Magyar közvetítőn keresztül menni
-Ázsiaihoz menni dolgozni
Na ebben az esetben mindkettő megáll.
Keress rá guglival, valahogy nem túl népszerű munka!
Kiutazás 300 euró, levonják, első hónapban esetleg kapsz 200 eurót, második hónapban fizetés nélkül kibasznak az utcára!
Nyelvtudás nélkül?
Nagyon érdekes, kérlek, mesélj még!
Sajnos, a párom szülei lemondtak arról, hogy segítenek nekünk. Az én apám talán tud anyagilag segíteni egy keveset, de azt is csak egyszer- kétszer.
Jelenleg vagy éhen halunk az utcán vagy ez az állás.
Sajnos mindenki kifogy lassan a tartalékokból...
Komolyan semmi pénzünk nincs csak az e havi lakbérre :)
Egyébként a párom ismerőse is tud németbe munkát 1200€/óra heti 5 napban a vágóhídon viszont munkásszálló van és én ott pl. nem lakhatnék és nem is tudok ott dolgozni, mert nőket nem vesznek fel...
Így sem tudjuk eldönteni mi legyen.
Aki azt írta nem népszerű az állás az nem látta, hogy 4 nap alatt majdnem 72000 ember nézte meg ezt a hírdetést?
"Aki azt írta nem népszerű az állás az nem látta, hogy 4 nap alatt majdnem 72000 ember nézte meg ezt a hírdetést?"
Nem érdekel, hogy hányan néztek meg, én kint élek Németországba, és az összes németországi magyar Facebook csoport azzal van tele, amit írtam! Ennek ellenére, ha szerinted jó munka, akkor hajrá, de utána ne nyavalyogj, hogy igazam volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!