Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Gazdasági végzettséggel van...

Gazdasági végzettséggel van esélyem Franciaországban munkát találni?

Figyelt kérdés
Természetesen akkor, ha már vége van a covidnak. Franciául középfokon tudok, angolul és németül is jól beszélek. Akinek van tapasztalata, mennyire szívesen alkalmaznak külföldi munkaerőt? Nagyon sok plusz kell hozzá?

2020. okt. 12. 19:26
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát... én imádom Franciaországot, de szerintem elég felejtős munkaszempontból. A fizetés szar, a franciák meg kinézik a külföldieket.

Próbáld meg inkább francia Svájcot, sokkal jobb a fizetés, és ráadásul az angolt meg a németet is jobban tudod használni.

2020. okt. 12. 19:36
 2/5 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem a kozep francia nem lesz eleg, nem tudom mennyi angol nyelvu allas van (foleg gazdasagi). Lehet ha kikoltozol es megtanulsz anyanyelvi (kozeli) szinten, lesz eselyed. Anglia, Hollandia, skandinav orszagok?
2020. okt. 12. 19:43
 3/5 anonim ***** válasza:
46%
Nem.
2020. okt. 12. 19:58
 4/5 anonim ***** válasza:
31%
A franciák nem szívesen vesznek fel olyan külföldit, aki nem beszéli tökéletesen a nyelvet. De ilyen nyelvtudással itthon nagyon jól tudnál keresni.
2020. okt. 12. 20:22
 5/5 anonim ***** válasza:
23%

Gazdasági végzettséggel, 3 nyelvvel miért nem próbálsz meg itthon elhelyzekedni valamelyik multinál?

Nem érdes így kimenni szerintem, főleg nem a franciákhoz.

2020. okt. 12. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!