Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mechatronikai műszerészt...

Mechatronikai műszerészt keresnek valahova?

Figyelt kérdés
Ma kirúgtak 1,5 év munkaviszony után, leépítés volt... Mechatronikai műszerész technikusi vizsgám és érettségim van, grafikusként dolgozom mellékállásban de abból nem tudom fenntartani a családom és persze a hitelek... Győrben élek, tud valaki valami ajánlani?! Tudom, hogy ez nem álláskereső oldal, de nagyon ki vagyok miatta. Előre is kösz!
2008. nov. 28. 15:36
 1/2 anonim ***** válasza:
Sajnállak, hogy ilyen helyzetbe kerültél. Győrben szerintem még mindig jobb lehetőségek vannak mint az ország keleti részén. Egy a fontos, ne keseredj el, bízz magadban, és meg fogod találni a megoldást arra, hogy megéljetek.
2008. nov. 28. 21:15
 2/2 anonim ***** válasza:
Technikusokat folyamatosan keresnek a cégek. A másfél év gyakorlat is megfelelő. Ha nincs elrugaszkodott bérigényed, találni fogsz munkát. Nagyon fontos egy jó önéletrajz készítése, ha nagyvállalathoz akarsz menni, mert oda tanácsadón és a HR részlegen keresztül kell bejutni.
2008. dec. 1. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!