Akik nettó 500 felett keresnek, sínek van az életük, azoknak milyen végzettsége van, mit dolgoznak? Ezen az oldalon mindenki IT-s?
Haha, akkor én leszek az első IT-s :D
Viszont feleslegesen azon meglepődni, hogy a pénzügyes fórumokon és blogokon felülprezentáltak a jól keresők / vállalkozók.
Műfordító vagyok, de kellett 7-8 év, míg beledolgoztam magam a szakmába, sok tolmácsolással és szakfordítással.
Nem repült a sültgalamb ingyen a számba, volt néhány nehezebb év is.
Én folyamatban lévő közgazdász diplomával logisztikai elemző vagyok egy autoipari multinal, 6 év tapasztalattal.
Párom közgazdász diplomaval (bár csak most kapta meg, mert a nyelvvizsga az hiányzik), logisztika, közúti fuvarozás, speditőr, szintén 6 év tapasztalattal.
Netto 400-450 körül keresek termelésirányítóként egy gyárban de abszolút nem mondanám, hogy sínen van az életem. Albérletben vagyok, kb csak a kötelezőkre költök és nagyon nehéz összespórolni egy lakás árát. Szerencsére kocsihitelem már nincs. Párkeresés szempontjából meg nagyon rosszul állok.
28F
Gazdálkodási és menedzsment alapdképzés, később estin végeztem 1 éves képzést, controlling szakközgazdászként.
Mióta végeztem a gazdmenen kontrolling területen vagyok (vagyis előtte már a fél éves gyakomat is ilyen pozícióban töltöttem, plusz szakdogát is ebben a témában írtam).
Mondhatni megjártam a ranglétrát, bruttó 350 ezerrel kezdtem pályakezdőként, most bruttó 800-ért váltottam nem olyan rég. Amikor pluszban elvégeztem az említett kontroller képzést, azért az sokat dobott fizu szempontból, meg persze a pár év tapasztalat is rengeteget számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!